Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Još jedan Halloween Party u Palachu

Još jedan Halloween Party u PalachuKao i svake godine mračni Imperator Zla ponovno će uposliti Udrugu The Hauntlings kao svoje male i zle podanike te prirediti još jedan u nizu najuvrnutijih Halloween Partya u gradu, a sve uz temu legendarnog redatelja Tima Burtona.

Ovaj izvrsni redatelj već dugi niz godina pruža svim ljubiteljima onu jednu posebnu dozu morbidnih likova i prikaza zabavljajući ih kroz filmove i animaciju. Bubimir, Noćna Mora Prije Božića, Batman, Edward Škaroruki, Sanjiva Dolina, Mrtva Nevjesta, Mars Napada, Frankenweenie samo su dio mračnih djela ovog gospodara tame i vrijeme je da mu se
ove godine oda jedna posebna počast te prikladno upriliči cijeli događaj u njegovu čast na najgorem partyu u povijesti Halloweena.

Posjetitelje kroz večer očekuje mnoštvo zabave uz nagradno natjecanje za najbolju masku, natjecanje za Kraljicu Vriska, specijalni vatreni show skupine Red Rays, najbolji izbor mjuze uz hitove za čagicu iz 80ih i 90ih te naravno posebno dekoriran Palach koji će dodatno poboljšati atmosferu ove mračne, mračne večeri.

Kao i prošli godina poznati Halloween u Palachu donosi ukleti izbor glazbene pozadine uz hitove 80ih i 90ih godina, a posjetitelje pozivamo da se pripreme za skakanje, plesanje i divljanje do smrti skroz do ranih jutarnjih sati kroz cijeli Palach.

No to nije sve! Palach će biti prikladno dekoriran kao i svake godine, ali bez vaših maski to nije to. Sve ljubitelje koji se prigodno maskiraju u najdražeg lika iz Tim Burtonovih filmova i crtića i sudjeluju u izboru za najgoru masku očekuju bogate nagrade,a uskoro će te saznati o čemu se radi! No svakako osvajaju specijalni kipić „O’SCARE“ izrađen od strane umjetnika Udruge The Hauntlings. Izbor lika je na vama samo treba naglasiti da mora biti iz miljea Tim Burtona.

Točno u ponoć, u Kružnoj ulici ispred Palacha, održat će se specijalna ulična predstava skupine Red Rays koja nam donosi priču o glavnom liku crtanog filma ”Nightmare before Christmas” Tima Burtona.

Jack Skellington, koji je ujedno glavni protagonist naše predstave ”Jack’s Nightmare”, u ovoj mističnoj i atraktivnoj priči nakon što utone u san postaje jedan od aktera u freakshowu tokom kojeg upoznaje razne likove te im se pridruži u raznim spačkama i vatrenom plesu.

Red Rays je žonglerska skupina iz Rijeke nastala 2012. Nastupi su im šareni, vatreni i tematski raznoliki, a u svoje nastupe uvijek nastoje stopiti elemente kazališta, mimike i plesa. Ove večeri točno u 00:00 sve posjetitelje očekuje iznimno zanimljiv show koji nikako ne želite propustiti, a Red Rays zabavit će vas raznim rekvizitima poput vatrenog poi-a, bakljama, hoopovima, lepezama te contact staffovima i firebreathingom.

Za one koji se ne stignu zamaskirati, nalaziti će se specijalni „Face Paint“ štand na kojem će se posjetitelji za malu donaciju pretvoriti u likove iz Burtonovih filmova.

Upad na ovogodišnje mračno slavlje iznosi nesretnih 13,00kn, a vrata Palacha se otvaraju u 21:00.

Objavljeno 07.10.2015.

Vremeplov

Ponekad bih volio da se ne shvaćamo toliko ozbiljno.
Don Henley (The Eagles)