Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Jubilarne 10. Barufe!

Jubilarne 10. Barufe!Nakon pet godina stanke na opatijsku Ljetnu pozornicu se vraća glazbeni festival urbane glazbe - ‘Barufe’ i to 13. i 14.07.

„Ovo su jubilarne 10. Barufe, a cijeli projekt traje već 15 godina. Ovoga puta one okupljaju sve one koji su i ranijih godina radili na njima, kao i neke nove generacije“, rekao je Damir Tomić, idejni začetnik festivala.

Tim povodom na predstavljaju su bili i Ivan Antonio Premer, Luka Jenuš i Pino Kovačević, članovi mlade opatijske Hip Hop grupe „Reinkarnacija“ koji i sa svojim imenom upućuju na povratak festivala te se stoga i njegovo ovogodišnje izdanje zove ‘Reinkarnacija’.

„Drago mi je što se ovaj festival iznova vraća i što imam priliku biti dio te priče. Pozivam sve zaljubljenike u urbanu glazbu da dođu na ovogodišnje povratničko izdanje Barufa“, naveo je Ernie Gigante Dešković, ravnatelj Festivala Opatija.

Inače, ovaj festival je izvoran opatijski festival nastao na entuzijazmu mladih ovoga grada, a ove godine na njemu nastupaju: TBF, Urban & 4, One Piece Puzzle, Moskva, My Buddy Moose, Izet i Borgije, Muhe Bez Glave, Dellboys, Take it Dee Dee, No Army, Krematorium, Reinkarnacija…

U četvrtak, 13.07. nastupaju: TBF, Reinkarnacija, One Piece Puzzle, Muhe bez Glave, No Army, Take it Dee Dee (Ramones cover).

U petak, 14.07. nastupaju: Urban & 4, Moskva, Dellboys, My Buddy Moose, Iz@ Medošević & Borgie, Krematorium

Cijena jednodnevne ulaznice: 40,00 kn
Cijena festivalske ulaznice (13. i 14.7.): 60,00 kn

Objavljeno 07.07.2017.

Vremeplov

Nisam nikad bio član ikojeg benda ili nečiji menadžer, uvijek sam bio tek osoba iz publike, što će reći bez potrebe da bilo komu iz krivih razloga pridajem ili odričem važnost. OK, i iz publike se može pogriješiti, ali barem ne u lošoj namjeri.
Velid Đekić (Riječki publicist), intervju za RiRock.com