Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Jubilarne 10. Barufe!

Jubilarne 10. Barufe!Nakon pet godina stanke na opatijsku Ljetnu pozornicu se vraća glazbeni festival urbane glazbe - ‘Barufe’ i to 13. i 14.07.

„Ovo su jubilarne 10. Barufe, a cijeli projekt traje već 15 godina. Ovoga puta one okupljaju sve one koji su i ranijih godina radili na njima, kao i neke nove generacije“, rekao je Damir Tomić, idejni začetnik festivala.

Tim povodom na predstavljaju su bili i Ivan Antonio Premer, Luka Jenuš i Pino Kovačević, članovi mlade opatijske Hip Hop grupe „Reinkarnacija“ koji i sa svojim imenom upućuju na povratak festivala te se stoga i njegovo ovogodišnje izdanje zove ‘Reinkarnacija’.

„Drago mi je što se ovaj festival iznova vraća i što imam priliku biti dio te priče. Pozivam sve zaljubljenike u urbanu glazbu da dođu na ovogodišnje povratničko izdanje Barufa“, naveo je Ernie Gigante Dešković, ravnatelj Festivala Opatija.

Inače, ovaj festival je izvoran opatijski festival nastao na entuzijazmu mladih ovoga grada, a ove godine na njemu nastupaju: TBF, Urban & 4, One Piece Puzzle, Moskva, My Buddy Moose, Izet i Borgije, Muhe Bez Glave, Dellboys, Take it Dee Dee, No Army, Krematorium, Reinkarnacija…

U četvrtak, 13.07. nastupaju: TBF, Reinkarnacija, One Piece Puzzle, Muhe bez Glave, No Army, Take it Dee Dee (Ramones cover).

U petak, 14.07. nastupaju: Urban & 4, Moskva, Dellboys, My Buddy Moose, Iz@ Medošević & Borgie, Krematorium

Cijena jednodnevne ulaznice: 40,00 kn
Cijena festivalske ulaznice (13. i 14.7.): 60,00 kn

Objavljeno 07.07.2017.

Vremeplov

Ne, prije svega ja nisam rocker. Mene bi se moglo više svrstati u neki slavonski pandan bluesera. Kad si blueser onda to radiš do smrti, a kad si rocker onda se voziš u bijesnom automobilu, okružen si trebama, znaš ono sex, drugs and rock&roll. Ja sebe danas ne smatram rockerom nego hrvatskom inačicom bluesmana.
Goran Bare