Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Kawasaki 3p koncertna promocija albuma ’Goli zbog pasa’ u Rijeci

Kawasaki 3p koncertna promocija albuma ’Goli zbog pasa’ u RijeciNakon dva rasprodana koncerta u Tvornici kulture, koncertne promocije u Zadru te nastupa na ovogodišnjem Pozitivnom koncertu u Domu sportova, osebujna i mnogoljudna zagrebačka skupina Kawasaki 3P spremna je riječkoj publici koncertno predstaviti svoj posljednji i hvaljeni studijski album ’Goli zbog pasa’.

Velika koncertna promocija u Rijeci zakazana je za subotu 19. prosinca u Pogonu kulture s početkom u 23 sata.

Šest godina nakon hit albuma ’Idu Bugari’, Kawasaki 3p 21. ožujka ove godine objavili su treći studijski album ’Goli zbog pasa’. Dugoočekivano i više puta najavljivano izdanje, odlično je odijeknulo među fanovima. A, baš kao i fanove, ’Goli zbog pasa’ šarmirao je i glazbene kritičare te će svoje mjesto ,bez sumnje, naći na listama najboljih albuma 2015. godine.

’Goli zbog pasa’ nosi trinaest pjesama iz kojih su do sad izvučena 3 singla i 3 video spota ’3problema’, ’Kristin’ i ’Dugodugodugo’

Osim pjesama s novog albuma, Pogonom kutlure 19.12. zagrmit će i ostali #k3p hitovi ’Antonija’, ’Ni da ni ne’, ’Puta madre’, ’Niskarastaman’, ’Pusica’, ’Anđelko’, ’Snifa san glu’, ’Mupov-ska’, ’Čik u oko’, ’Mate Parlov’ koji su taj bend vinuli među redove jednih od najpopularnijih u Hrvatskoj.

Cijena ulaznica za koncert u pretprodaji iznosi 50 kn, a na dan koncerta 70 kn. Ulaznice u pretprodaji potražite na šankovima Palacha i The Beertije te online na www.entrio.hr.

Objavljeno 14.12.2015.

Vremeplov

Jedina stvar čudesnija od glazbe je čovjek iza nje.
Ray Charles