Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Kawasaki 3p koncertna promocija albuma ’Goli zbog pasa’ u Rijeci

Kawasaki 3p koncertna promocija albuma ’Goli zbog pasa’ u RijeciNakon dva rasprodana koncerta u Tvornici kulture, koncertne promocije u Zadru te nastupa na ovogodišnjem Pozitivnom koncertu u Domu sportova, osebujna i mnogoljudna zagrebačka skupina Kawasaki 3P spremna je riječkoj publici koncertno predstaviti svoj posljednji i hvaljeni studijski album ’Goli zbog pasa’.

Velika koncertna promocija u Rijeci zakazana je za subotu 19. prosinca u Pogonu kulture s početkom u 23 sata.

Šest godina nakon hit albuma ’Idu Bugari’, Kawasaki 3p 21. ožujka ove godine objavili su treći studijski album ’Goli zbog pasa’. Dugoočekivano i više puta najavljivano izdanje, odlično je odijeknulo među fanovima. A, baš kao i fanove, ’Goli zbog pasa’ šarmirao je i glazbene kritičare te će svoje mjesto ,bez sumnje, naći na listama najboljih albuma 2015. godine.

’Goli zbog pasa’ nosi trinaest pjesama iz kojih su do sad izvučena 3 singla i 3 video spota ’3problema’, ’Kristin’ i ’Dugodugodugo’

Osim pjesama s novog albuma, Pogonom kutlure 19.12. zagrmit će i ostali #k3p hitovi ’Antonija’, ’Ni da ni ne’, ’Puta madre’, ’Niskarastaman’, ’Pusica’, ’Anđelko’, ’Snifa san glu’, ’Mupov-ska’, ’Čik u oko’, ’Mate Parlov’ koji su taj bend vinuli među redove jednih od najpopularnijih u Hrvatskoj.

Cijena ulaznica za koncert u pretprodaji iznosi 50 kn, a na dan koncerta 70 kn. Ulaznice u pretprodaji potražite na šankovima Palacha i The Beertije te online na www.entrio.hr.

Objavljeno 14.12.2015.

Vremeplov

Što sam stariji, to sam manji. Vidim druge dijelove svijeta koje prije nisam vidio. Druge poglede. Vidim više svijet izvan sebe…
Neil Young