Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

KinoKlub se nakon tri godine vraća u Rijeku

KinoKlub se nakon tri godine vraća u Rijeku Nastup britanskih Death Rattle u Životu zatvorio je prvi dio PUKPUK festivala, a dok čekamo objavu drugog dijela festivala koji će se održavati kroz zimu i proljeće 2015. godine, PUKPUK nam donosi pop punk među-koncert...

12. 12.2014. će u klubu Život nastupiti zagrebački KinoKlub i riječki Kraj Programa.

KinoKlub je zagrebački pop punk sastav koji postoji od 2007. godine, a slavu su stekli tri godine kasnije video spotom za pjesmu ‘Za nju’, koji je na video servisu YouTube do danas pogledan preko dva milijuna puta.

Prvi album ‘Ajmo klinci’ im je te 2010. godine objavljen od strane Aquarius Records, a uslijedili su i spotovi za pjesme ‘Vrati se u Zagreb’ i ‘Nije bed, imamo 20 minuta pješke’, koja je postala najavna pjesma tada nadolazećeg TV programa – RTL2.

Godine 2011. osvojili su diskografsku nagradu Porin za najboljeg novog izvođača, a pjesma ‘Za nju’ bila je nominirana i za hit godine. Uz mnogo koncerata diljem Hrvatske, pozornicu su do sada, između ostalog, djelili sa Sum 41 i emo legendama The Get Up Kids.

Krajem ljeta izdali su novi EP ‘Henganje’, kojega će ovom prilikom predstaviti riječkoj publici. Od njihovog zadnjeg nastupa u Rijeci prošlo je tri godine, tako da će ovom prilikom predstaviti i nove članove Marija Mlakara i Gorana Rusmira, koje je riječka publika već imala prilike upoznati prošle godine kroz nastup njihovog drugog sastava – Moraines, u kojemu sviraju poprilično drugačiju i žešću glazbu od one koju sviraju u KinoKlubu.

Osim njih, KinoKlub čine Damjan Spajić i Luka Tomaš, imena poznata svima koji prate zagrebačku glazbenu scenu.

Kao predgrupa, nastupiti će Kraj Programa. Ovaj pop punk rock sastav nastao je kada je četvorica prijatelja i kolega iz riječko-crikveničkih bendova Invert, MBurns i TOST odlučila napraviti novi sastav.

Đina Škulić, njihova zajednička prijateljica, ubrzo se zatim pridružila četvorci na vokalnim dužnostima. U samo pola godine rada napisali su i snimili svoj prvi album na kojemu se našlo 11 autorskih pjesama i koji je 2013. godine izašao za nezavisni RockLive Records, a ove godine su izdali kratki EP jednostavnog naziva ‘KP/EP’. Sastav danas sačinjavaju Đina Škulić (vokal), Igor Klanfar (bubanj), Igor Rogović (gitara), Ivan Brajković (gitara), Goran Boneta (gitara) i Dino Ivelja (bas).

Ulaznice po pretprodajnoj cijeni od 20 kuna moguće je kupiti u Dallas Music Shopu (Splitska 2/a, Rijeka) i klubu Život (Ružićeva 2, Rijeka). Na dan koncerta, na ulazu, cijena ulaznice iznositi će 30 kuna.

Koncert će započeti u 22:00.

Objavljeno 06.12.2014.

Vremeplov

Svi vjeruju u nešto i svi iz činjenice da vjeruju u nešto koriste to nešto kako bi podržali vlastito postojanje.
Frank Zappa