Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Kinokoncert u Art-kinu Croatia

Kinokoncert u Art-kinu CroatiaOsjetite spoj filma i rock glazbe kroz program pod nazivom Kiino koncert. Američki nezavisni redatelj John C. Lyons izabarao je Rijeku kao grad koji će ugostiti specijalnu projekciju njegovog prvog dugometražnog filma „There Are No Goodbyes”.

Posebnost cijelog događaja tek slijedi: publika će imati priliku 12. 05. 2012. nakon projekcije filma, poslušati koncert sastava koji je jedan od autora glazbe u samom filmu, a Rijeka i Art Kino Croatia, čast da ugoste grupu Deadhorse na prvoj evropskoj turneji ikad, a s filmskom projekcijom, da postane prvi i za sada jedini grad sa takvim ekskluzivnim programom.

„There Are No Goodbyes” (režija, scenarij i direktor fotografije: John C. Lyons,uloge: Matthew King, Jennifer Hooper, Frederick Williams, Don Kirsch, Betsy Butoryak, USA, Češka, Irska, Poljska, 2012.,108min)

Odrastajući u mirnom, industrijskom gradu Oliver živi lagodnim životom ali bez perspektive. Jednog dana mu se obraća tajanstveni gospodin s neobičnim zadatkom. Bez previše pitanja o motivima neznanca, Oliver pristaje obaviti zadatak i biva nagrađen. Nakon niza takvih poslova za neznanca, Oliver počinje propitkivati kakve su njegove prave namjere.

Frustriran i ponovno prepušten sam sebi, Oliver slučajno sreće mladu fotografkinju Rainu koja unosi novu energiju u njegov život. Započinje ljubavnu vezu s njom i sve se čini da su se stvari posložile u Oliverovom životu, međutim neznanac se vraća s još jednim zadatkom koji treba završiti. Hoće li Oliver udovoljiti njegovom zahtjevu i ima li uopće izbora?


Deadhorse je post-rock/instrumental bend iz Erie. Osnovani u kolovozu 2009, brzo postaju poznati kao bend s iskrenim i nadahnutim nastupima. Nastupima po USA koji se šire poput požara Deadhorse dopire i stvara novu publiku diljem svijeta svaki dan.

Uz široki raspon dinamičke, kontrole i moći, Deadhorse ne samo da stvara epsku atmosferu za slušatelja nego i održava ključnu intimnu vezu s publikom. Deadhorse ne pokazuje znakove usporavanja ni kad je riječ o izdanjima; Nakon prvijenca „We Can Create Our Own World“ slijedi split w/Half Hearted Hero 7” te Live at The Office Recording Studio, a prva europska turneja samo je logičan nastavak u karijeri ovog benda.

20h projekcija filma „There Are No Goodbyes”
22h koncert grupe Deadhorse

Ulaznice se isključivo mogu kupiti na blagajni Art-kina Croatia.

Cijena ulaznice iznosi 30,00kn dok za članove Filmskog kluba ulaznica košta 15,00kn

Informacija vezano za ulaznice: e-mailom: ulaznice@art-kino.org telefonom: 051/ 323 – 261 (svaki dan od 18h do 21h)

Objavljeno 03.05.2012.

Vremeplov

Bend nije ”grupa građana” koji imaju instrumente u rukama i sviraju - bend je grupa ljudi koji međusobno imaju muzičku i umjetničku kemiju, koji dišu zajedno u ritmu nečega što su zacrtali kao svoj izraz.
Vladimir Janković Džet , Intervju za RiRock.com