Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Kiša Metaka u Pogonu Kulture

Kiša Metaka u Pogonu KultureHip hop sastav iz Splita je na svojoj prvoj turneji, u sklopu svog tek izbačenog foldera uspio u dvije godine rasprodati dva dana Klub.a ispod Beertije na Trsatu, Palach te oboriti sve rekorde posjećenosti na svom nedavnom koncertu u rodnom gradu Splitu u klubu Kocka te rasprodati Tvornicu Kulture na svom prvom samostalnom koncertu u Zagrebu. Prije nego odu u studio na snimanje novog albuma ukazati će se još jednom u Rijeci i to u novootvorenom Pogonu kulture 06.11.2015. s početkom u 23h.

Kiša metaka je sastavljena od ekipe prijatelja koji čitavo desetljeće rade zajedno; u raznim formacijama a to su: Papi Batina, Vojko Vrućina, Kid Rađa, Krešo Benghazi, Oreb i DJ Vrh.
To su inovatori zaslužni za stavljanje gangsta rapa na kartu Hrvatske sa trakama poput ’Još trčimo ulice’ i ’Umorim te u baloneru’, ljudi koji su vam dali ’Krek kuću’ na debi albumu Đječaka ’Drama’ - gdje im se pridružio i Saša Antić iz TBF-a, te ’Med’, ’Cigan’, ’ZGB’ i ’Evala’ na albumu koji je slijedio nakon, bombastično uspješne ’Istine’, gdje se Kiša metaka prvi put spominje kao entitet.

Nastala kao ideja Papi Batine, koji je htio okupiti gangsta rap grupu sa Benghazijem i Rađom, tokom snimanja pridružili su se Vojko Vrućina i Oreb, te je Kiša metaka izrasla u novi standard hip hopa ovog područja.
Prvi album, naslovljen jednostavno ’Kiša metaka’, objavljuju sami kao online izdanje u ožujku 2013, te album preko noći postaje kultni naslov.
Od hladnog ’Konana’ preko gastarbajterskih ’Drei Millionen’ i istinitih ’Mejaša’ do ’Pazara’, Kiša metaka je svojim debijem zakucala hit i zbog nevjerojatnog odaziva publike odlučila da čitav projekt podigne na viši nivo, u obliku koncertne atrakcije.

Live postavu Kiše Metaka čine Vojko Vrućina iz skupine Đječaci, Krešo Benghazi, Oreb i DJ VRH, član Loopjunkies kolektiva, drum n’ bass producent i DJ sa nizom stranih izdanja i dugačkim stažom nastupa po Europi. Tri MC-a, jedan DJ, formula za pravi hip hop nastup i kvalitetan koncert nakon koga publika traži bis, i dobije ga.

Prije i nakon koncerta publici će hip-hop tooru isporučiti DJ Bobo.

Ulaznice su u pretprodaji po cijeni od 35 kn dok će na dan koncerta biti 45 kn.

Službena prodajna mjesta:
• OKC Palach, Kružna 8, Rijeka
• The Beertija, Slavka Krautzeka 12, Rijeka
• Entrio prodajna mjesta i online entrio.hr

Objavljeno 03.10.2015.

Vremeplov

Mislim da smo dokazali da ne moraš biti samo lijep, neobrazovan i beskrajno ambiciozan da bi uspio na estradi odnosno u popularnoj kulturi.
Boris Bele (Buldožer)