Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Kran - Demo

Kran - DemoNakon nešto duže pauze eto nas opet sa predstavljanjem demo uradaka, nešto putem CD-a, nešto putem interneta. Dakle - slušali smo rock sastav Kran. Djeluju oko sedam godina, ili nešto više. Kažu sami ”nemamo pojma, ko to više broji. Ne znamo ni koji recku bi pisali za autobiografiju benda. Ne znamo koga to još zanima. Al dobro...”.

Dakle, zuje po gitarijadama, stvaraju, zezaju se i sviraju. I dobro je. Para nema... pa opet dobro. Glavno je da kažeš ono što misliš i ostaneš svoj. Bilo je više ljudi koji su svirali s njima od početka: Dražen, Sanjin, Luka, Danijela, Lovorka, Marko, Robi i drugi.

Bend je svirao na brdo gitarijada i izašao na 6-7 kompilacija, a neke su Bombardiranje New Yorka 3 i 6, Nova Alternativna Scena, Morski Pas, Spirit kompilacija, Rijekologija... ustvari, svako malo čuju da ih je neko negdje stavio. Uglavnom su to niskotiražne, niskoprofitabilne, no kvalitetne kompilacije.

Ako nemate neku od tih kompilacija, valjda imate priključak na web. Adresa je www.kran-band.com gdje vas čeka nekoliko demosa upakiranih u mp3 format zadovoljavajuće bitrate kvalitete. Pokupite ih (i preslušajte pažljivo). I svima dobro. Valjda. Meni sasvim cool.

Mate Bogut / Artist info

Objavljeno 28.05.2006.

Vremeplov

Zanimljivo je istraživati one strane ličnosti kojima se privatno ne koristiš.
Livio Badurina, riječki glumac