Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

KRYN: Promocija video spota i akustični koncert

KRYN: Promocija video spota i akustični koncert U petak, 24.04.2014. s početkom u 22:00 u Art-kinu će se premijerno prikazati novi video spot riječkog benda Kryn za singl ’’Reminder’’.

Nakon prezentacije video uratka u režiji Tina Majnarića, Kryn će izvesti akustičnu verziju svog albuma ’’Scars Remind Me’’.

KRYN će predstaviti video spot za melankoličnu, ali ujedno i energičnu pjesmu ’’Reminder’’ sa svog debi albuma ’’Scars Remind Me’’ koji je izdan za njemačku diskografsku kuću Eternal Sound Records.

Uz premijeru video spota, redatelj Tin Majnarić ispričat će priču o nastajanju i realizaciji ideje sa svog stajališta, a premijeru video spota upotpunit će jedinstvena akustična svirka najpoznatijih pjesama s njihovog debi albuma.

Riječki bend Kryn čine Karlo Horvat (vokali, gitara), Marko Vladilo (bas gitara), Rade Malobabić (gitara), Mario Tomašković (gitara) i Igor Malobabić (bubanj).

Redateljske se palice za Krynov video spot prihvatio Tin Majnarić, montažu, uz redatelja, potpisuje i Ivana Jurgec koja je ujedno bila zadužena i za postprodukciju. Iza kamere se nalazio Toni Mijač i Tin Majnarić, za rasvjetu se pobrinuo Jure Cukar, a visažistica je bila Ema Kerekeš. U video spotu se pojavljuju i Iva Jerković te Tomo Luetić.

Cijena ulaznice je 10,00 kuna, vidimo se i slušamo u Art-kinu u petak, 24.4. s početkom u 22 sata.

Objavljeno 24.04.2015.

Vremeplov

Generalno gledano iz crvenog odela, kravata i starki pozdravlja vas jedan četrdesetogodišnjak koji se još ne predaje, jedna klinka koja tačno zna šta neće i dva klinca koja polako postaju svesna kako ništa ne znaju.
Nikola Pavković (Oružjem protivu otmičara)