Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Kultur Shock @ Gradina

Kultur Shock @ GradinaRijeku je nakon dvije godine opet posjetila američka multietnička atrakcija Kultur Shock. Predvođeni karizmatičnim Ginom Bananom već više od petnaest godina sviraju ludu kombinaciju rocka, punka i folk glazbe.

Nedavno su izdali novi album ’Ministry Of Kultur’ kojeg ovo ljeto promoviraju nizom koncerata po Europi, a u upravo su live nastupi njihova najveća snaga. Već je prvih nekoliko pjesama pokazalo da će i ovaj koncert biti odličan.

Usprkos tome što je Rijeka i ovo ljeto prazna i mnogi su na godišnjim odmorima Kultur Shock je na Trsatsku Gradinu privukao dovoljno ljudi da atmosfera bude dobra, koncert ugodan. Vidno raspoložena šestorka je odmah krenula žestoko, a publika je gotovo svaku pjesmu otpjevala s bendom, čak i one s novog albuma koji je očito vrlo dobro primljen.

Od starijih stvari na repertoaru su se, između ostalih, našle ’Sarajevo’, ’Istanbul’, ’Tutti Frutti’ i ’Hashishi’, a od novih ’Mujo kuje’ i ’She works in a coal mine’.

Nastup su završili s dvostrukim bisom i iskrenim naklonom oduševljenoj publici.

Miran Milić

Objavljeno 09.08.2011.

Vremeplov

Bez hrvatskog glazbenog mainstreama manje bismo se smijali. Ovako, u nedostatku humora osim sporadičnih provala Knjaza ili Pervana, imamo festivale i playback nastupe koji na lice umorne nacije mogu izmamiti osmjeh.
Mirela Proselac Remi (Elemental)