Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Lado Bartoniček predstavlja svoj novi album

Lado Bartoniček predstavlja svoj novi albumRiječki kantautor i glazbenik Lado Bartoniček predstavlja svoj novi album ”Do tebe” na kojem je objedinio ljubav prema instrumentalnim i vokalnim glazbenim oblicima koje stvara.

Pola albuma sadržava vokalne singlove različitih glazbenih žanrova u kojima se Bartoniček po prvi puta predstavlja kao solo izvođač, dok je druga polovica albuma u istrumentalnom tonu. Album na kojem se nalazi šesnaest pjesama u potpunosti potpisuje Lado Bartoniček (autor, izvođač i producent) dok se kao gosti pojavljuju; Nataša Veljak na violini, Sergio Kovačić gitara te Vanessa Mišić i Bojan Lakoš vokali. Lado iza sebe već ima dva samostalna instrumentalna albuma; ”Vrtlog dana” iz 2007 i ”InstrumentaLove” iz 2014 godine.

Bartoniček je široj publici poznat i po radu u grupi ”Atmospheric” te nastupima na Mik-u i ČAansonfestu promovirajući čakavski glazbeni izričaj modernim i drugačijim glazbenim pristupom.

Dobitnik je glazbene nagrade Porin 2007 godine za najbolji album urbane i klupske glazbe riječkih ”Putokaza”-”Androida RMX”.

Najavni singl albuma je pjesma ”Ta koju nemam” za koji je snimljen i video spot u režiji Ane Barešić i Lade Bartoničeka.

Album se besplatno može preslušavati i skinuti na bandcamp i yuotube.

Objavljeno 28.03.2018.

Vremeplov

Svjestan sam da bi me opsesivnije bavljenje jazzom posve udaljilo od glazbe kojoj sam posvetio čitavu svoju karijeru. Strah me, također, da bi jazz u meni probudio neku vrstu srama prema većini onoga što sam minulih godina pjevao.
Oliver Dragojević