Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Les Rhinoceros dolaze u Place!

Les Rhinoceros dolaze u Place!U riječki klub Place dolaze nam Father Murphy iz Italije i Les Rhinoceros iz Amerike u subotu 11.02.2012. Kombinacijom naoko poznatih muzčkih pravaca, ispremiješanost stilova, ritmova, proizvodnja čudnih zvukovi pa i načini sviranja, opisi su koji se svrstavaju uz ova dva benda.

Les Rhinoceros su nastali u okolici Washington DC-a spajajući rock, world music, noise, ambient i jazz utjecaje stvaraju nove svjetove glazbe. Ovaj trio tinejdžera oformljen je 2008. godine dok su članovi još uvijek bili u srednjoj školi i od tada je evoluirao u ludo zabavni band koji glazbu odvodi u ekstreme.

Emocionalni i intenzivni, a opet minimalistički nastrojeni, ovo je muzika koja prelazi granice zdravog razuma. Band istražuje zvuk dodavanjem egzotičnih instrumenata na klasičnu rock formaciju – istražite ga i vi.Father Murphy je talijanski trio kojeg čine velečasni Freddie Murphy (vokal, gitara), Chiara Lee (vokal, klavijature, kineske udaraljke) i Vittorio Demarin (bubnjevi, viola, vokal). Rođen u Trevisu, u sjevernoj Italiji, iz pepela Freddiejevih prethodnih glazbenih projekata, Father Murphy s prvim albumom „Six Musicians Getting Unknown” na sebe skreće pozornost i publike i struke.

Zamislite gnostičke mise, kabalističko mantranje, zvonjavu malih zvona, minijaturne gregorijanske melodije odsvirane na dječjim klavijaturama i suptilni, ali nezaobilazni utjecaj talijanskih horror filmova iz 70-ih i majstora filmske glazbe Goblina i Ennia Morriconea i dobiti ćete neke osnovne dijelove glazbe Father Murphy-a. Dodajte na to još i dobru dozu ludosti i dovoljno humora da odagna crne misli (upravo iz razloga što ne možete uzimati sami sebe preozbiljno) i dobili ste Father Murphy u svoj svojoj začudno simpatičnoj jednostavnosti: težak, uvjerljiv, krivovjeran, a opet lud band koji može doći samo iz Italije.Ulaznice po cijeni od 25,00kn mogu se nabaviti isključivo rezervacijom na e-mail:
distune.promotion@gmail.com
na dan koncerta ulaznica iznosi 35,00knObjavljeno 07.02.2012.

Vremeplov

Ustvari počeo sam se baviti fotografijom na prilično atipičan način. Nisam startao kao većina drugih dečki na putu do umjetničkog fotografa radom po novinama, pogotovo omladinskim. Ja sam odmah krenuo sa izložbama fotografija.
Rino Gropuzzo, riječki fotograf