Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Les Rhinoceros dolaze u Place!

Les Rhinoceros dolaze u Place!U riječki klub Place dolaze nam Father Murphy iz Italije i Les Rhinoceros iz Amerike u subotu 11.02.2012. Kombinacijom naoko poznatih muzčkih pravaca, ispremiješanost stilova, ritmova, proizvodnja čudnih zvukovi pa i načini sviranja, opisi su koji se svrstavaju uz ova dva benda.

Les Rhinoceros su nastali u okolici Washington DC-a spajajući rock, world music, noise, ambient i jazz utjecaje stvaraju nove svjetove glazbe. Ovaj trio tinejdžera oformljen je 2008. godine dok su članovi još uvijek bili u srednjoj školi i od tada je evoluirao u ludo zabavni band koji glazbu odvodi u ekstreme.

Emocionalni i intenzivni, a opet minimalistički nastrojeni, ovo je muzika koja prelazi granice zdravog razuma. Band istražuje zvuk dodavanjem egzotičnih instrumenata na klasičnu rock formaciju – istražite ga i vi.Father Murphy je talijanski trio kojeg čine velečasni Freddie Murphy (vokal, gitara), Chiara Lee (vokal, klavijature, kineske udaraljke) i Vittorio Demarin (bubnjevi, viola, vokal). Rođen u Trevisu, u sjevernoj Italiji, iz pepela Freddiejevih prethodnih glazbenih projekata, Father Murphy s prvim albumom „Six Musicians Getting Unknown” na sebe skreće pozornost i publike i struke.

Zamislite gnostičke mise, kabalističko mantranje, zvonjavu malih zvona, minijaturne gregorijanske melodije odsvirane na dječjim klavijaturama i suptilni, ali nezaobilazni utjecaj talijanskih horror filmova iz 70-ih i majstora filmske glazbe Goblina i Ennia Morriconea i dobiti ćete neke osnovne dijelove glazbe Father Murphy-a. Dodajte na to još i dobru dozu ludosti i dovoljno humora da odagna crne misli (upravo iz razloga što ne možete uzimati sami sebe preozbiljno) i dobili ste Father Murphy u svoj svojoj začudno simpatičnoj jednostavnosti: težak, uvjerljiv, krivovjeran, a opet lud band koji može doći samo iz Italije.Ulaznice po cijeni od 25,00kn mogu se nabaviti isključivo rezervacijom na e-mail:
distune.promotion@gmail.com
na dan koncerta ulaznica iznosi 35,00knObjavljeno 07.02.2012.

Vremeplov

Odgovoran sam prvo sebi samom i svojoj muzici. Drugo, odgovoran sam ljudima koji me slušaju. Velika je to odgovornost. Svijestan sam toga.
John Mclaughlin