Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Let 3 odaslali poruku mira

Let 3 odaslali poruku miraNajduži koncert u dugogodišnjoj karijeri skupine Let3 započeo je u petak 23.04. 2010. negdje oko 23:30 i poveo sve okupljene u Stereo dvorani prema tjednima iščekivanom trenutku, trenutku slanja uskršnje poruke mira.

Iako je u Stereu bilo dovoljno mjesta za nesmetano plesanje i prolaženje, atmosfera je bila usijana kao i svaki puta kada se na scenu popnu dečki iz Leta.

U prvom dijelu odsvirali su pjesme s nedavno reizdana, njihova prva dva albuma, ”Two Dogs Fuckin’” i ”El Desperado” te ih je publika nagradila aplauzom nakon svake pjesme.
Premda je sve bilo vrhunski odsvirano i savršeno uštimano Letovci ipak nisu uspjeli ponoviti onu energiju koja je vladala u njihovoj prostoriji od milja zvanoj Rupa kada su održali niz sjajnih koncerata.

Dobro raspoloženi Mrle izveo je neizostavnu ”Ciklamu” u kraćoj solo i dužoj verziji kada su mu se pridružili ostali članovi benda.

Iščekivanje drugog dijela skratio je iluzionist koji je s nekolicinom trikova zaintrigirao publiku i zaradio povike odobravanja i aplauz.

Nakon njega vratili su se Letovci i pjesmu, po pjesmu proveli okupljene kroz svoj bogati glazbeni repertoar. Usvirani, točni, precizni, brzi i odlični, kao uvijek pazeći na svaki detalj, publiku su doveli do ključnog trenutka, slanja uskršnje poruke mira.

U ostvarivanju njihova nauma pomogao im je robot Belonguzi iz čijeg je penisa izletio plavi helikopter. Njegova je misija da zajedno s dvije golubice prođe čitavu planetu i vrati se kući na dan zaštitnika grada Rijeke, sv. Vida.

Poruka je odaslana, a nama preostaje da sačekamo i vidimo kakvu će dobrodošlicu Letovci prirediti svom mirovnom delegatu kada se vrati kući.

Anamarija Simčić Paulić
Objavljeno 25.04.2010.

Vremeplov

Amerika me je naučila da se vratim na bazične vrijednosti rada. Osjećao sam da mogu pobijediti situaciju u koju sam stavljen, a na primarnom nivou osjećao sam da mogu razumjeti sve te ljude koji su bili radnici, čistači i dostavljači i da ih mogu gledati kao sebi ravne. Kada sam počeo dobivati redateljske poslove u serijama i na filmu, Amerika je osvijestila u meni ono što je tamo usko povezano, a to su vrijeme i novac.
Goran Gajić, redatelj