Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Let 3 odaslali poruku mira

Let 3 odaslali poruku miraNajduži koncert u dugogodišnjoj karijeri skupine Let3 započeo je u petak 23.04. 2010. negdje oko 23:30 i poveo sve okupljene u Stereo dvorani prema tjednima iščekivanom trenutku, trenutku slanja uskršnje poruke mira.

Iako je u Stereu bilo dovoljno mjesta za nesmetano plesanje i prolaženje, atmosfera je bila usijana kao i svaki puta kada se na scenu popnu dečki iz Leta.

U prvom dijelu odsvirali su pjesme s nedavno reizdana, njihova prva dva albuma, ”Two Dogs Fuckin’” i ”El Desperado” te ih je publika nagradila aplauzom nakon svake pjesme.
Premda je sve bilo vrhunski odsvirano i savršeno uštimano Letovci ipak nisu uspjeli ponoviti onu energiju koja je vladala u njihovoj prostoriji od milja zvanoj Rupa kada su održali niz sjajnih koncerata.

Dobro raspoloženi Mrle izveo je neizostavnu ”Ciklamu” u kraćoj solo i dužoj verziji kada su mu se pridružili ostali članovi benda.

Iščekivanje drugog dijela skratio je iluzionist koji je s nekolicinom trikova zaintrigirao publiku i zaradio povike odobravanja i aplauz.

Nakon njega vratili su se Letovci i pjesmu, po pjesmu proveli okupljene kroz svoj bogati glazbeni repertoar. Usvirani, točni, precizni, brzi i odlični, kao uvijek pazeći na svaki detalj, publiku su doveli do ključnog trenutka, slanja uskršnje poruke mira.

U ostvarivanju njihova nauma pomogao im je robot Belonguzi iz čijeg je penisa izletio plavi helikopter. Njegova je misija da zajedno s dvije golubice prođe čitavu planetu i vrati se kući na dan zaštitnika grada Rijeke, sv. Vida.

Poruka je odaslana, a nama preostaje da sačekamo i vidimo kakvu će dobrodošlicu Letovci prirediti svom mirovnom delegatu kada se vrati kući.

Anamarija Simčić Paulić
Objavljeno 25.04.2010.

Vremeplov

Nemam moto već vjerujem u ljude.
Žak Valenta, riječki redatelj