Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

LET3 ”AntiValentinovo” u Zagrebu

 LET3 ”AntiValentinovo” u ZagrebuLET3, najavljuje veliki koncert pod nazivom ‘ANTIVALENTINOVO’ koji će se održati u petak, 12.02.2016. u maloj dvorani Doma sportova u Zagrebu.

Biti će ovo najveći samostalni koncert Leta nakon onog održanog početkom godine u Laubi, kada su premijerno izveli pjesme sa nadolazećeg albuma.

Kako je svaki koncert benda glazbeno-scenski događaj sam za sebe, niti ovaj neće biti izuzetak što su fanovi očito pretpostavili jer je koncert rasprodan.

Što će nam pripremiti povodom ‘Antivalentinova’ članovi benda za sada ne otkrivaju, a koncert najavljuju sljedećim sloganom: ‘Ništa ljubav, samo karanje!’.

Na koncertu će se ekskluzivno i premijerno, po posebnoj promotivnoj ‘early bird’ cijeni moći kupiti i novi, dugoočekivani studijski album Leta3 i to u limitiranoj nakladi, koja će kao bonus sadržavati i album projekta ’Strukturne ptice ft. MrLee & IvaneSky’!

Novi album i koncert, Let 3 će najaviti i novim singlom, čija se objava očekuje krajem ovog mjeseca.

Objavljeno 11.02.2016.

Vremeplov

Na fakultetu sam studirao politiku, pa me to zanima. Kako neki vole pročitati dobru knjigu ili preslušati neki CD, tako ja imam potrebu za politikom. Mislim da će kapitalizam uskoro propasti jer mnoge stvari ne štimaju u njemu, posebno u Britaniji. Ma politika je svugdje zanimljiva, bilo da je riječ o Venecueli, Kosovu, Walesu...
Nicky Wire (Manic Street Preachers)