Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

LET3 - Kur©em u čelo

LET3 - Kur©em u čeloAkcija, koju je zbog prirode medija, najlakše izvesti putem interneta krenula je 1. srpnja na adresi Let3.iskon.hr. U dosadašnjem trajanju bilježi fantastičan odaziv uz registraciju više od 600 korisnika iz Hrvatske i susjednih zemalja te nekoliko astronomskih uplata i izvanrednih ideja!

Rekord po uplati drže Mladen iz Zadra i Goran iz Rijeke koji su zasad uplatili svaki po 1000 kuna! U stopu ih prate fanovi iz Pule, Zagreba, Novog mesta, Niša, Mostara, Osijeka i Banja luke koji su zajedno uplatili gotovo pet tisuća kuna! Simbolična uplata od 40 kuna stigla je čak od vjernih fanova iz Tetova!

Sudeći po poslanim prijedlozima već se kristaliziraju favoriti koje predvode već pravi koncertni hitovi «Kurcem u čelo» i «Rado ide Srbin u vojnike (Pička)».

«Rado ide Srbin u vojnike (Pička)» novi je naslov pjesme «Želatina» za kojeg grupa smatra da puno bolje, gotovo idealno paše. Upravo za tu skladbu Zoki iz Splita upravo za «Rado ide Srbin u vojnike (Pička)» piše: «Što kažete na to da pjesmu završite sa usklikom – Turska!»

Danijela iz Opatije za «Po Po Lo Po» želi pokrenuti akciju u kojoj će se prikupiti što je moguće više djevojaka koje bi prodefilirale u ponoć Slatinom obučene na pola, tj. gole do pasa ili od pasa naviše. Predlaže da se za istu pjesmu onda snimi i videospot.

Ivana iz Novog sada malo ja zgrožena naslovom «Mrtve žene», ali nastavlja:
«Bila sam na vaša zadnja dva koncerta u Novom sadu i super se provela. Jako mi se sviđa ideja da pjesmu pokušate dočarati mirisom ili svijetlom, a ne zvukom. Možda možete na različite stalke, svuda po bini, postaviti zapaljene mirišljave svijeće i na taj način stvoriti drugačiju osjetilnu sliku pjesme. Pri kraju veliki ventilatori počnu raspršavati miris po prostoru, a članovi grupe bacaju u publiku latice cvijeća.»

Posebno dobar odaziv je u rubrici «naslovnica» gdje je stiglo nekoliko odličnih prijedloga među kojima se ističu dizajn od Stipeta iz Rijeke koji je složio prekrasnu razglednicu dubrovačkih zidina i Marije iz Velike gorice koji naslovnicu «Bombardiranje Srbije i Čačka» zamišlja kao idiličnu alpsku kućicu smještenu u podnožje Triglava, okruženu zelenilom i potokom.

Akcija «Plati, pa kreiraj...» i sam web site slijedećih će dana krenuti prema svojim vrhuncima čemu će sigurno pomoći i objava novi fotografija grupe te ekskluzivnih, novih materijala...

Iznimno radno ljeto, prije završetka rada na albumu ”Bombardiranje Srbije i Čačka”, grupa Let3 provest će na koncertima diljem države. Let3 možete vidjeti i osjetiti uživo:
15.07. Požega
16.07. Split
21.07. Vela Luka
22.07. Dubrovnik
23.07. Kaštela
12.08. Omišalj.
Stay tuned, idemo dalje!

Sanjin Đukić

Objavljeno 08.07.2005.

Vremeplov

Izvođač treba poštivati svoju publiku. Bez njih, u osnovi stojiš sam, pjevajući sam sebi.
K.D. Lang