Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Letu Štuke oduševile riječku publiku

Letu Štuke oduševile riječku publiku’’Proteini i ugljikohidrati’’ prštali su na sve strane u Stero dvorani. Sarajevska grupa ’’Letu štuke’’, u sklopu svoje hrvatske turneje, preksinoć je ’’doletjela’’ pred riječku publiku.
Iako njihovom prvom samostalnom koncertu u Rijeci nije nazočio prevelik broj posjetitelja, po reakcijama svih prisutnih moglo se je primijetiti da su dobro upoznati s repertoarom sarajevske petorke.

’’Paranoja uzela mi dušu, sve mi uzela’’, orilo se preksinoć riječkim klubom, no to nije bio jedini hit koji su prisutni otpjevali od prve do posljednje riječi. ’’Tesla’’, ’’Bella donna’’, ’’Poljubi je dok spava’’, ’’Minimalizam’’, ’’Mjesto za dvoje’’ također su bile pjesme koje su se pjevale ’’u glas’’.

Bend s dugogodišnjim glazbenim stažom, preksinoćnim je nastupom pokazao kako mu najbolje leže žive svirke, u gotovo dva sata koncerta dečki iz grupe »Letu štuke« otpjevali su manje-više sve što su imali pripremljeno, a kako bi zadovoljili svoje riječke fanove u neizostavnom bisu sa zadovoljstvom su ponovili dio pjesama i ponovno izveli neke od svojih najpoznatijih skladbi.

Objavljeno 02.02.2009.

Vremeplov

Svirajući s ljudima raznolikih izričaja čovjek širi vidike, a Rijeka ima pregršt kvalitetnih glazbenika koji imaju što za reći.
Vedran Križan (Manofon), intervju za RiRock.com