Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Ljeto na Gradini 2020.

Ljeto na Gradini 2020.Otvaranje Ljeta na Gradini zakazano je za 19. srpnja, uz tematsku manifestaciju Gradina Dance Art. Fragmenti čarolije paljenja tisuća svijeća - manifestacije koja je godinama bila zaštitni znak otvaranja Ljeta na Gradini, ove će se godine na neke nove načine ispreplesti kroz izvedbe. Plamenovi će kroz cjelokupni program evocirati prošlogodišnje spektakularne početke ljetnih večeri, istovremeno ispisujući neke nove priče.

Velike obljetnice slave se u velikom stilu, a iako se već mjesecima unaprijed moglo naslutiti da će 2020. godina biti posebna - ipak nas je odvela u neočekivanom smjeru. Kako bi se programi održali poštujući propisane epidemiološke mjere, pratit će se preporuke Stožera Civilne zaštite, a kapacitet gledališta bit će znatno smanjen. Ipak, vjerni će posjetitelji, poštujući sve navedeno, moći uživati u glazbenim putovanjima, jedinstveno ispripovijedanim pričama, a različite umjetničke forme i doživljaji za sva osjetila izmjenjivat će se kroz 11 pomno osmišljenih programa, u kojima će ove godine sudjelovati 130 izvođača.

Objavljeno 06.07.2020.

Vremeplov

O Milesu Davisu se ne bi smijelo kazati išta loše jer je učinio nevjerovatne stvari i njegov doprinos modernoj muzici je ogroman.
John Mclaughlin