Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Low Leaf u Tunelu!

Low Leaf u Tunelu!Low Leaf je pjevačica i kompozitorica filipinskog porijekla, koja stvara eksperimentalnu glazbu na klaviru, synthesizeru, gitaru, ritam mašini i velikoj, prekrasnoj harfi.

Zvuči kao, da provodite poslijepodne lebdeći na Elizejskim poljanama, opijeni vlastitom beskonačnosti.

Harfa se može čuti u praktički svakoj pjesmi koju je Low Leaf komponirala; njezin zvonki i svijetli zvuk u kontrastu sa elektronskim bubnjevima i digitalnim efektima. A sve te instrumente Low Leaf svira i programira sama - što je prilično zahtjevna igra za mozak. Na koncertima jednom rukom svira harfu, drugom klavir i istovremeno pjeva.

Na 3 EP-a koji su dostupni preko Bandcampa, njezin se zvuk mijenja i fluktuira od kantautorskih akustičnih pjesama i trendi elektronike (posebno na njezinom drugom EP-u Giga Gaia) do sporih R&B pjesama.

Možemo reći kako je njezin zvuk kao kombinacija hip hopa, duhovnosti i avantgardne umjetnosti mogao nastati jedino u Los Angelesu. Stoga je njezino sudjelovanje na albumu Cosmogramma Flying Lotusa iz 2010. godine prirodan slijed dogadjaja, s obzirom da glazba ovih umjetnika ima upravo taj SoCal cool štih.

Kada govorimo o spiritualnosti - Low Leaf u svojim intervjuima baca fokus na onozemaljsko. Govori o sebi kao o mediju za božanske vibracije i uvijek spominje egipatsku božicu ratnicu Sekhmet. Njezin Tumblr pun je fantasy grafika, a njezin Twitter preplavljen je izjavama u stilu ”iako nije sve što apsorbira svjetlost čisto, crne rupe se ipak mogu pretvoriti u zvijezdana vrata”.

Na sceni kojom vladaju skeptici sa rukama prekriženim na prsima, ona je nepopravljiva New age heroina.

Low Leaf će nastupiti u riječkom klubu Tunel, 17.04.2013. Ulaznice po cijeni 30/40kn možete nabaviti na sljedećim pretprodajnim mjestima: Dallas music shop-Rijeka, Tunel, Glazbeni centar Rijeka.

Uvažavajući želju izvođačice organizatori mole publiku da za vrijeme koncerta ne puši.


Objavljeno 15.04.2013.

Vremeplov

Ratovi su uvijek započinjali zbog religija.
Glenn Danzig