Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Mahatma i Sillycons u River Pubu

Mahatma i Sillycons u River PubuOvaj petak u riječkom River Pubu gostuju Mahatma i Sillycons...

Mahatma postoji od 2000. godine, a na samom početku izdali su dva izdanja, LP “motorpeople“ 2001. te EP “format c:“ 2004. godine.

Dvije pjesme „Visitor“ i „Let Life“ izlaze na kompilaciji najboljih alternativnih bendova iz Hrvatske koju je 2006. izdao Dallas Records pod nazivom ”New Underground: Hard Hitters From Croatia”. Nakon osmogodišnjeg izbivanja sa scene Mahatma se početkom 2015. vratila novim albumom „Love and Music“ koji donosi Mahatminu karakterističnu granđersku dušu dodatno oplemenjenu dugogodišnjim istraživanjem raznolike glazbe. Ubrzo nakon toga započela je i koncertna promocija na brojnim pozornicama u Hrvatskoj i regiji, ali i Velikoj Britaniji i Švedskoj.

Kao najavni singl novog albuma “Love and Music“ Mahatma je predstavila video spot za pjesmu “I Play You Vibrate“.Ubrzo nakon toga izašao je još jedan video spot za pjesmu “Feel So Fine“.Originalna postava benda zadržala se sve do danas, a čine ju Dražen Završki – vokal i gitara, Marko Tršinski – bubnjevi, Saša Bunić – gitara i Luka Juranić – bas.

Sillycons je alternativni rock bend iz Rijeke nastao 2013. godine. Bend se sastoji od 4 člana: Dario Butković (vokal), Arijan Birkić (gitara, prateći vokal), Sanjin Perović (bas gitara), Mateo Trošelj (bubnjevi).

Uzore nalaze u bendovima kao što su Guns N’ Roses, Alter Bridge, Rage Against The Machine, Red Hot Chili Peppers, Audioslave, Limp Bizkit ili U2, a sve su to bendovi čije će pjesme Sillyconsi također u subotu za vas uživo izvoditi!

Ulaz je slobodan, a program počinje oko 22:00h!

Objavljeno 18.11.2015.

Vremeplov

Volim glazbu iz osobnih razloga. Uvijek osjećam da je odlično ako se divim i uživam u onome što stvaram jer će se onda, pretpostavljam, i drugima svidjeti.
Ry Cooder