Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Makedonci u Placeu

Makedonci u Placeu Distune Promotion je jučerašnjim koncertom otvorio drugu koncertnu sezonu. Domaćin je kao i veći dio prošle sezone bio klub Place, a nastupili su Bernays Propaganda i bratski bend XAXAXA.

Naime, radi se o četvero glazbenika iz Skopja koji su se se prije 4 godine okupili pod imenom Bernays Propaganda, dok je XAXAXA nastao 2009. godine, a čine ga svi članovi Bernays Propagande izuzev pjevačice Kristine. Prošla sezona je navikla riječane na koncerte usred tjedna pa je tako klub jučer bio dobro popunjen čime je stvorena vrlo ugodna atmosfera za koncert.

Prvi su na pozornicu izašli dečki i bez previše priče odradili žestoki set. Izveli su stvari sa svog prvijenca Tango Revolucioner, a budući da su tekstovi na makedonskom mlađi posjetitelji nisu ništa razumjeli, ali su svakako osjetili veliku energiju. U drugom dijelu večeri pridružila im se Kristina te su mogli započeti sa izvedbom svojih uspješnica. ’’Kill Me’’, ’’Buldozer’’ i ’’My Personal Holiday’’ samo su neke od stvari koje su izveli predvođeni karizmatičnom pjevačicom koja je veći dio koncerta provela u publici uspostavljajući kontakt s okupljenima, a između pjesama je davala i kratki uvod u sljedeću.

Ovim vrlo dobrim koncertom otvorena je sezona, a sudeći po startu mogla bi biti opet vrlo zanimljiva. Sljedeći koncert u organizaciji Distune Promotiona slijedi 30. rujna kada će u Palachu nastupiti bendovi Been Obscene iz Austrije i Tanker iz Zagreba.

Objavljeno 14.09.2011.

Vremeplov

Ovdje je sve u raspadu, a mediji rade sve protiv ove zemlje stvarajući kriterije koji za rezultat imaju da premalo naše glazbe izlazi izvan granica ove zemlje, premda imamo izuzetno talentiranih glazbenika koji ni po čemu ne zaostaju za svjetskim. Što se mene tiče, o meni nitko ništa ne mora pisati u Hrvatskoj.
Damir Halilić Hal