Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Manofon - MySpace demo

Manofon - MySpace demoManofon je novi riječki glazbeni duo, a čine ga Vedran Križan na klavijaturama i ostalim instrumentima (svira ili je svirao u Fiumensima Nene Belana, En Face, Laufer, Urban & 4, Denis & Denis...) te pjevač Boris Štok iz grupe Quasarr. Iz same najave vidi se da se ne radi o početnicima, već o iskusnijim glazbenicima koji premijerno predstavljaju zajednički projekt Manofon.

Potporu su im dali mnogi glazbenici i prijatelji (Tonči Grabušić, Henry Radanović, Vava Simcich, Sandi Bratonja, Ivan Pešut, Rivers, Neno Belan, E.N.I., Denis Razumović Razz, Alen Tibljaš, Ana Kabalin, dio Gustafa) s kojima su do sada snimili dvije vrlo zanimljive pjesme koje možete čuti na Myspace.com/manofon stranici.

Radi se o moderno produciranom popu, koji na trenutke ”gazi” vodama alternative, no prvenstveno melodičnom i ambijentalnom zvuku kojeg pjevač Boris Štok umješno koristi za svoje upečatljive glasovne interpretacije ala Urban i Massimo.

Iako su na svojim MySpace stranicama stavili do sada samo dvije pjesme ”Trag” i ”Stranci”, i to još u demo fazi, vidljivo je da će Manofon, ako dvojac ustraje u svojim nakanama, zasigurno steći svoju publiku, prvenstveno radijsku i onu skloniju mirnijim, što ne znači dosadnim, ambijentalnim pjesmama. Manofon svakako treba poslušati... više puta.

Marko Belić

Objavljeno 20.05.2007.

Vremeplov

Ne vjerujem da bih mogla glumiti.Teško bi mi se bilo prilagoditi da budem neka druga osoba, da glumim, jer sam takva kakva jesam i nije mi lako biti netko drugi.
Dolores O’Riordan (The Cranberries)