Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Manofon - MySpace demo

Manofon - MySpace demoManofon je novi riječki glazbeni duo, a čine ga Vedran Križan na klavijaturama i ostalim instrumentima (svira ili je svirao u Fiumensima Nene Belana, En Face, Laufer, Urban & 4, Denis & Denis...) te pjevač Boris Štok iz grupe Quasarr. Iz same najave vidi se da se ne radi o početnicima, već o iskusnijim glazbenicima koji premijerno predstavljaju zajednički projekt Manofon.

Potporu su im dali mnogi glazbenici i prijatelji (Tonči Grabušić, Henry Radanović, Vava Simcich, Sandi Bratonja, Ivan Pešut, Rivers, Neno Belan, E.N.I., Denis Razumović Razz, Alen Tibljaš, Ana Kabalin, dio Gustafa) s kojima su do sada snimili dvije vrlo zanimljive pjesme koje možete čuti na Myspace.com/manofon stranici.

Radi se o moderno produciranom popu, koji na trenutke ”gazi” vodama alternative, no prvenstveno melodičnom i ambijentalnom zvuku kojeg pjevač Boris Štok umješno koristi za svoje upečatljive glasovne interpretacije ala Urban i Massimo.

Iako su na svojim MySpace stranicama stavili do sada samo dvije pjesme ”Trag” i ”Stranci”, i to još u demo fazi, vidljivo je da će Manofon, ako dvojac ustraje u svojim nakanama, zasigurno steći svoju publiku, prvenstveno radijsku i onu skloniju mirnijim, što ne znači dosadnim, ambijentalnim pjesmama. Manofon svakako treba poslušati... više puta.

Marko Belić

Objavljeno 20.05.2007.

Vremeplov

Album smo radili zato jer smo mi htjeli, a ne zbog nekih pritisaka sa strane, da nas netko tjera da ga radimo.
Simon Rix (Kaiser Chiefs)