Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Marko Tolja ide na Zagrebfest!

Marko Tolja ide na Zagrebfest!”Ljubav u boji” je pjesma koju će Marko Tolja izvesti na ovogodišnjem Zagrebfestu, najstarijoj manifestaciji te vrste u Hrvatskoj koja ima osobitu ulogu u popularizaciji zabavne glazbe.

U petak, 25. studenog u Kinu Studentskog centra s početkom u 20 sati imate priliku poslušati poznate pjevače koji nastupaju uz pratnju Festivalskog revijskog orkestra pod ravnanjem dirigenta Alana Bjelinskog.

Marko nastavlja svoj kantautorski put i polako nam otkriva stil novog, trećeg studijskog albuma koji očekujemo u proljeće 2012. Sudeći po dosad objavljenim singlovima - Lutke i Ljubav u boji - riječ je o pozitivnom, durskom albumu punom životnih, ljubavnih i vedrih poruka.

Iako uz mali odmor od jazz utjecaja koji su dominirali na prva dva albuma, kreativni tim je ostao vjeran visoko kvalitetnim glazbenim zahvatima.

U pjesmi, kao i dosad, formuli dobre produkcije pridonijeli su glazbenici vjernog tima aranžera i producenta Olje Dešića: Zvjezdan Ružić, Ivan Pešut i Branimir Gazdik, a gosti na trubi su Antonio Geček te dodatni prateći vokal Sandra Polić Živković.

Pjesma je snimljena u Studiju Maraton (osim gitara-Green room/ Ivan Pešut te vokala i trube - u studiju kod Ante Gele). Miksana je u Studiju Maraton a mastering je djelo Zorana Švigira - Studio Šišmiš.

Stihove i glazbu napisao je Marko Tolja, a aranžman su zajedno stvorili Olja Dešić, Zvjezdan Ružić i Marko Tolja.

Ovih dana u prodaji se očekuje Markov live album ”Božić u kazalištu”, snimljen sa Olja’zz bandom, Simfonijskim orkestrom i zborom opere HNK I. pl. Zajc u Rijeci.

Za live album, u izdanju Aquarius recordsa sam Marko kaže: ”Bio je to jedan od koncerata za pamćenje i presretan sam što smo ga snimili i audio i vizualno tako da uz CD izlazi i DVD. Meni je to jedan od mojih dosad najdražih koncerata...”

Objavljeno 25.11.2011.

Vremeplov

Ružnoća je na neki način superiorna ljepoti zato što traje.
Serge Gainsbourg