Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Marko Tolja ima novi spot

Marko Tolja ima novi spotNovim videospotom i i singlom Marko Tolja otvara vrata fanovima u svijet nadolazećeg, trećeg studijskog albuma...

U spotu koji je idejom i izvedbom odlično dočarao tekst pjesme ”Lutke” Marku se pridružila Maja Kereš, mlada plesačica iz Rijeke koja već godinama surađuje s Markom i niz drugih priznatih glazbenika. Unatoč tome što je tekst pjesme kritičan prema današnjem društvu, spot je prožet veselim trenucima i pozitivnom energijom, a uz to ima i sretni završetak što na kraju ipak daje nadu. Spot potpisuje Studio Biro.

Novom pjesmom Marko se predstavlja kao kompletan autor, teksta i glazbe, a aranžman potpisuje njegov dugogodišnji suradnik Olja Dešić. Glazbeno zaleđe čuva mu provjerena ekipa vrhunskih instrumetalista: Olja Dešić, Branimir Gazdik, Ivan Pešut, Zvjezdan Ružić, Antonio Geček i Oliver Ereš.

Pjesma „Lutke“ nastala je kao odraz Markovog pogleda na međuljudske odnose i općenitu situaciju u društvu. Bezlični egocentrizam uvukao se u sve pore društva, a čini se da je vrijeme da to prestane i da naši životni putevi idu u nekom boljem, davno zaboravljenom smjeru gdje vam dušu neće pregaziti iz obijesti ili dosade.

I ovaj put kvaliteta izvedbe je imperativ, baš kao što smo navikli kroz pjesme „Putujem“, „Prva ljubav“, Sama si i ti“, „Zašto“ ili „Stare dobre stvari“. Iza Marka su dva odlična albuma „Stare dobre stvari“ i „Vrijeme briše istinu“, sudjelovanje u finalu showa „Zvijezde pjevaju“, nastup u mjuziklu „Za dobra stara vremena“, osvojene nagrade Porin, mnogo koncerata s Olja’zz bendom, ali i cijeli niz uspona koje ovaj talentirani 28-godišnjak tek treba svladati.

Objavljeno 02.07.2011.

Vremeplov

Uvijek sam znao da će me gledanje unatrag na moje suze nasmijati, ali nisam znao da će me gledanje unatrag na moj smijeh rasplakati…
Cat Stevens