Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Marko Tolja ima novi spot

Marko Tolja ima novi spotNovim videospotom i i singlom Marko Tolja otvara vrata fanovima u svijet nadolazećeg, trećeg studijskog albuma...

U spotu koji je idejom i izvedbom odlično dočarao tekst pjesme ”Lutke” Marku se pridružila Maja Kereš, mlada plesačica iz Rijeke koja već godinama surađuje s Markom i niz drugih priznatih glazbenika. Unatoč tome što je tekst pjesme kritičan prema današnjem društvu, spot je prožet veselim trenucima i pozitivnom energijom, a uz to ima i sretni završetak što na kraju ipak daje nadu. Spot potpisuje Studio Biro.

Novom pjesmom Marko se predstavlja kao kompletan autor, teksta i glazbe, a aranžman potpisuje njegov dugogodišnji suradnik Olja Dešić. Glazbeno zaleđe čuva mu provjerena ekipa vrhunskih instrumetalista: Olja Dešić, Branimir Gazdik, Ivan Pešut, Zvjezdan Ružić, Antonio Geček i Oliver Ereš.

Pjesma „Lutke“ nastala je kao odraz Markovog pogleda na međuljudske odnose i općenitu situaciju u društvu. Bezlični egocentrizam uvukao se u sve pore društva, a čini se da je vrijeme da to prestane i da naši životni putevi idu u nekom boljem, davno zaboravljenom smjeru gdje vam dušu neće pregaziti iz obijesti ili dosade.

I ovaj put kvaliteta izvedbe je imperativ, baš kao što smo navikli kroz pjesme „Putujem“, „Prva ljubav“, Sama si i ti“, „Zašto“ ili „Stare dobre stvari“. Iza Marka su dva odlična albuma „Stare dobre stvari“ i „Vrijeme briše istinu“, sudjelovanje u finalu showa „Zvijezde pjevaju“, nastup u mjuziklu „Za dobra stara vremena“, osvojene nagrade Porin, mnogo koncerata s Olja’zz bendom, ali i cijeli niz uspona koje ovaj talentirani 28-godišnjak tek treba svladati.

Objavljeno 02.07.2011.

Vremeplov

Znate, rock muzika se odigrala. Zaista. Problem je što to nitko nije primijetio.
David Bowie