Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Maškarano ludilo zahvatilo i Stereo

Maškarano ludilo zahvatilo i StereoPovodom desetog Carnival Partya, sinoć se u Stereu održao i Official Preparty. U jedan sat ujutro, pred skoro pa u potpunosti praznim klubom, zasvirao je Rdyo DJs Soundsystem.

Višečlana slovenska grupa zabavljala nas je reggae, dub i dancehall ritmovima, pokušavajući, kako sami kažu, spojiti zvuk Jamajke i Balkana.

Iako je glazba bila izvrsna, tek bi se pokoji pojedinac odvojio od svojeg vojnički ukočenog položaja i zaplesao, dok je većina ostala „zalijepljena“ uz šank i pivu.

Tek oko dva i pol prostor se počeo popunjavati dobro raspoloženom publikom i maškarama.
Slovence je zamijenio Sventon, relativno nepoznat riječki dvojac, koji je „ubrzao“ tempo, probudio Stereo i zagarantirao izvrstan ostatak večeri.

Zvijezda partya ipak je bio Boom Monk Ben, jedan od najpoznatijih DJ-a Glasgowa, koji je nastupao diljem Europe i Australije, a napokon sinoć došao i u Rijeku. Njegov miks alternativne, hip hop i dub glazbe natjerao je sve da skačući, njihajući se ili pljeskajući dočekaju dan.

Još jednom, riječani su pokazali da im nikad dosta dobre glazbe, zabave i maškaranog ludila. Rani jutarnji sati omiljeno su vrijeme izlaska mladih u našem gradu, a sudeći po noćašnjem provodu, recesija nas nije još dotaknula.

Ivana Prica

Objavljeno 13.02.2010.

Vremeplov

Johnny Cash je jedan od rijetkih koji će proći kroz ”veliko bijelo svjetlo”. Kako vrijeme bude prolazilo postat će daleko važniji od ove glazbene industrije.
Dolly Parton