Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Matineje u Art-kinu donose ’Šegrta Hlapića’ i ’Snježno kraljevstvo’

Matineje u Art-kinu donose ’Šegrta Hlapića’ i ’Snježno kraljevstvo’Vikendi u prosincu u matinejskim terminima u Art-kino donose ’Šegrta Hlapića’, snimljenog prema romanu Ivane Brlić-Mažuranić, i Disneyjevu šarmantnu animiranu priču ’Snježno kraljevstvo’.

Novi hrvatski film za djecu ’Šegrt Hlapić’ prati poznatog mladog Hlapića koji kreće na put nakon što mu je okrutni majstor Mrkonja nanio nepravdu. Na tom putu upoznaje Gitu, prelijepu djevojčicu iz cirkusa, siroče poput njega. Oboje doživljavaju pustolovine i poteškoće tijekom putovanja. Nemaju gdje spavati, nemaju hrane niti prikladne odjeće, no ne boje se ničega. Hrabri su i sretni i spremni svakome pomoći. U noći punog mjeseca dogodi se nešto strašno i sve se promijeni... ’Šegrt Hlapić’ uspješna je ekranizacija najpoznatijeg hrvatskog dječjeg romana Ivane Brlić-Mažuranić.

’Šegrt Hlapić’ najgledaniji je dječji igrani film, a prošli je vikend prešao zlatni prag od 100.000 gledatelja.

Inspiriran bajkom ’Snježna kraljica’ H. C. Andersena, Disney nas odvodi u avanturu ’Snježnim kraljevstvom’ uz neustrašivu Annu koja, uz pomoć gorštaka Kristoffera i nespretnog snjegovića Olafa prkosi ledenim opasnostima... Uz mistična bića, neočekivane prevrate i prijateljstva - Disney donosi još jednu poslasticu za cijelu obitelj.

Avanturistička komedija ’Snježno kraljevstvo’ donosi više snažnih ženskih likova kroz duhovite dijaloge i šarmantne glazbene brojeve.

’Šegrt Hlapić’ je na repertoaru Art-kina - 7., 8., 14. i 15. u 11:00 te 22., 28. i 29. prosinca u 16:00i, dok se ’Snježno kraljevstvo’ prikazuje 7., 8., 14. i 15. prosinca u 16:00 te 22., 28. i 29.12. u 11:00.

Više o programu potražite na www.art-kino.org.

Objavljeno 07.12.2013.

Vremeplov

Ako i postoji cenzura jednostavno je zaobiđemo.
Adam Jones (Tool)