Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

MBurns posebni gosti na koncertu Cold Snapa

MBurns posebni gosti na koncertu Cold SnapaMladi i perspektivni MBurns posebni su gosti na samostalnom koncertu varaždinskog metal benda Cold Snap.

MBurns dolaze iz Crikvenice a žanrovski se mogu svrstati u metal core. Diskografski put započinju 2011. kada i nastaje prvi istoimeni album.Ubrzo slijedi i EP ”From Cover To Cover” da bi početkom prošle godine svoju kreativnu pauzu zaokružili novim albumom ”More To Life Than This”.

Album sniman je u periodu od 4 godine u studiu Igora Rogovića u Crikvenici, produkcijsku palicu preuzeo je bubnjar benda Igor Klanfar dok je za mix i master bio zadužen Andreas Šala (The Ralph) iz Zagreba.

Omot albuma izradila je mlada riječka ilustratorica Korina Hunjak. Album broji 12 autorskih pjesama koje se stilski mogu karakterizirati kao spoj žanrova modernog metal pravca, a izdan je putem izdavačke kuće NOTA BENE Records & Publishing Croatia.

Važno je istaći i zanimljiva gostovanja na albumu, tako je na pjesmi ”Utopia” solo odsvirao Mario Tomašković (Subscale, The Ralph, Katran), dok na pjesmi ”Scorn” gostuju svi članovi londonskog benda ”Diaries Of A Hero”.

Za prvi singl s albuma odabrana je pjesma ”In The Eyes Of The Damned” koja je dobila i svoj spot, također u produkciji benda.

Podsjetimo, varaždinski Cold Snap dolaze u Rijeku na krilima svog zadnjeg albuma “All Our Sins”. Nikad žešći, „All Our Sins“ izdan od strane najveće europske metal izdavačke kuće, Arising Empire/Nuclear Blast potvrdjuje siguran pravac benda; a to je sam vrh ne samo regionalne nego i evropske metal scene.

Metal druženje zakazano je za petak, 15.2. u OKC Palach od 21:00.

Ulaznice po pretprodajnoj cijeni od 55,00kn moguće je kupiti u Dallas music shop Rijeka ili putem sustava Entrio, na dan koncerta cijena se penje na 70,00kn.

Objavljeno 08.01.2019.

Vremeplov

Svjestan sam toga da svaki čovjek ima dvije grupe neprijatelja, u jednu spadaju pravi prijatelji a u drugu krivi prijatelji...
Predrag Kraljević Kralj (Termiti), intervju za RiRock.com