Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Merry Heavy Metal Christmas

Merry Heavy Metal Christmas Prije pet godina u klubu Točka, bend Father održao je promociju svog prvog albuma ’’Inspirita’’. Točke više nema, ali je zato Father i dalje ovdje i to bolji no ikada.

Promocija novog albuma ’’One Eon’’ trebala se održati prošli vikend, ali je zbog puno puta opisanih vremenskih nepogoda odgođena za ovaj petak, odnosno Badnjak, a promocija je spojena s Točka Revival Partyem. Tako je, barem prividno, koncert održan u sličnom ambijentu kao i prije pet godina.

Rječka publika se u tih pet godina zaželjela novih stvari, žestoke svirke i pravog heavy metala, tako da je Stereo u petak bio pun, a u publici se moglo vidjeti puno poznatih lica s riječke rock scene.

Koncert je počeo pola sata nakon ponoći, a Fatheri su u sat i pol odlične svirke odsvirali cijeli novi album u kombinaciji s nekoliko stvari s prvijenca.

S novog albuma vrijedi izdvojiti stvari ’’Katana’’, ’’Satango’’, ’’Pyxies’’, kao i aktualni singl i najbolju stvar na albumu ’’Venus & Mars’’.

Naravno, nije izostala ni jedina njihova obrada ’’Eleanor Rigby’’. A kako bi koncert bio potpun izveli su i najpoznatiju njihovu pjesmu ’’Machina’’ s prvog albuma.

Pet godina čekanja novog albuma činilo se strašno dugo, ali sad kad je album napokon promoviran i na policama glazbenih dućana, vidi se, odnosno čuje, da je vrijedilo čekati.

Miran Milić

Objavljeno 26.12.2010.

Vremeplov

Vjernik sam. Ne idem u crkvu. Ne pripadam niti jednoj određenoj religiji, ali vjerujem u Boga. Ne bih mogao pisati ono o čemu pišem i biti kreativan bez određenog oblika vjerovanja.
Nick Cave