Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Merry Heavy Metal Christmas

Merry Heavy Metal Christmas Prije pet godina u klubu Točka, bend Father održao je promociju svog prvog albuma ’’Inspirita’’. Točke više nema, ali je zato Father i dalje ovdje i to bolji no ikada.

Promocija novog albuma ’’One Eon’’ trebala se održati prošli vikend, ali je zbog puno puta opisanih vremenskih nepogoda odgođena za ovaj petak, odnosno Badnjak, a promocija je spojena s Točka Revival Partyem. Tako je, barem prividno, koncert održan u sličnom ambijentu kao i prije pet godina.

Rječka publika se u tih pet godina zaželjela novih stvari, žestoke svirke i pravog heavy metala, tako da je Stereo u petak bio pun, a u publici se moglo vidjeti puno poznatih lica s riječke rock scene.

Koncert je počeo pola sata nakon ponoći, a Fatheri su u sat i pol odlične svirke odsvirali cijeli novi album u kombinaciji s nekoliko stvari s prvijenca.

S novog albuma vrijedi izdvojiti stvari ’’Katana’’, ’’Satango’’, ’’Pyxies’’, kao i aktualni singl i najbolju stvar na albumu ’’Venus & Mars’’.

Naravno, nije izostala ni jedina njihova obrada ’’Eleanor Rigby’’. A kako bi koncert bio potpun izveli su i najpoznatiju njihovu pjesmu ’’Machina’’ s prvog albuma.

Pet godina čekanja novog albuma činilo se strašno dugo, ali sad kad je album napokon promoviran i na policama glazbenih dućana, vidi se, odnosno čuje, da je vrijedilo čekati.

Miran Milić

Objavljeno 26.12.2010.

Vremeplov

Vrlo sam sretan, zadovoljan sam životom zato što me iskustvo dovelo do toga da radim ono što želim raditi. Ne žalim za ničim. Sam sam sebe obrazovao. Škola mi je bila dosadna.
Van Morrison