Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Metal Meltdown u Palachu!

Metal Meltdown u Palachu!Udruga Ri Rock u subotu 12.03.2016 organizira prvi Metal Meltdown...

Za prvo ovogodišnje rastapanje čelika, pobrinuti će nešto veseliji zanesenjaci koji svoj metal stapaju s hardcoreom koji se pritom oslanja na death metal da bi se nešto kasnije prebacio u moderan groove itd.

THROATTWISTER, Zagreb, Metal HardCore Groove bend, osnovan 2007. godine. Glazba koju ostavlja iza sebe mješavina je energičnih rifova, jumpdafuckup ritmova, monstruoznih vokala i zaraznih brejkova. Uz pregršt koncerata odsviranih diljem Hrvatske, bend svoje iskustvo također potvrđuje dosad izdanim albumom „Cold Images“ i EP-om „Humanity“.

Ovi momci i dalje visoko drži ljestvicu u nekonvencionalnoj metal sceni zbog karakterističnog stila glazbe i mješavine raznih metal stilova ukomponiranih u savršeno podmazani stroj koji zvučno gazi sve pred sobom.

NEGLECTED, Rijeka - U prosincu su protresli Palach, osvojili treće mjesto na Ri Rocku, raspojasali sve prisutne i sada se vraćaju na mjesto zločina kako bi utvrdili gradivo. Njihov death je prošaran dobrom dozom metalskog hardcorea, s izletima u djent i ostale glazbene mirodije novoga vijeka. Zajeban vrisak, zajebaniji rifovi i još zajebaniji bubnjevi ovih potentnih mladaca nikoga neće ostaviti ravnodušnim.

DISPOSSESSED, Pula - Peteročlani metalski hardcore bend čije se note prožimaju raznim modernim rifovljem, pa se često u zvuku potkradju razni metal/death/post zvuci što svakako čini neobičnu kombinaciju vrijednu spomena, dakako uz punk as fuck stav što bi u prijevodu značilo da je ove mladiće iskovala pulska DIY scena i MONTE PARADISO kolektiv oko kojega i dan danas levitiraju.

Ulaznice po cijeni od 25.00 kn možete kupiti na dan koncerta u Palachu.

Objavljeno 22.02.2016.

Vremeplov

Današnji čovjek, većina ljudi, više nije okrenuta kozmosu, prirodi, nego je uronjena u tehnologiju, a ona donosi ugodu i potiče nemir, nesigurnost. Živimo u gradovima gdje imamo sve, ali se gotovo više ni zvijezde ne vide, ni livada, ni priroda, i očigledno da je taj čovjek... ostao uskraćen.
Marijan Jurčević, riječki teolog, teološki antropolog i profesor