Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Metal Meltdown u Palachu!

Metal Meltdown u Palachu!Udruga Ri Rock u subotu 12.03.2016 organizira prvi Metal Meltdown...

Za prvo ovogodišnje rastapanje čelika, pobrinuti će nešto veseliji zanesenjaci koji svoj metal stapaju s hardcoreom koji se pritom oslanja na death metal da bi se nešto kasnije prebacio u moderan groove itd.

THROATTWISTER, Zagreb, Metal HardCore Groove bend, osnovan 2007. godine. Glazba koju ostavlja iza sebe mješavina je energičnih rifova, jumpdafuckup ritmova, monstruoznih vokala i zaraznih brejkova. Uz pregršt koncerata odsviranih diljem Hrvatske, bend svoje iskustvo također potvrđuje dosad izdanim albumom „Cold Images“ i EP-om „Humanity“.

Ovi momci i dalje visoko drži ljestvicu u nekonvencionalnoj metal sceni zbog karakterističnog stila glazbe i mješavine raznih metal stilova ukomponiranih u savršeno podmazani stroj koji zvučno gazi sve pred sobom.

NEGLECTED, Rijeka - U prosincu su protresli Palach, osvojili treće mjesto na Ri Rocku, raspojasali sve prisutne i sada se vraćaju na mjesto zločina kako bi utvrdili gradivo. Njihov death je prošaran dobrom dozom metalskog hardcorea, s izletima u djent i ostale glazbene mirodije novoga vijeka. Zajeban vrisak, zajebaniji rifovi i još zajebaniji bubnjevi ovih potentnih mladaca nikoga neće ostaviti ravnodušnim.

DISPOSSESSED, Pula - Peteročlani metalski hardcore bend čije se note prožimaju raznim modernim rifovljem, pa se često u zvuku potkradju razni metal/death/post zvuci što svakako čini neobičnu kombinaciju vrijednu spomena, dakako uz punk as fuck stav što bi u prijevodu značilo da je ove mladiće iskovala pulska DIY scena i MONTE PARADISO kolektiv oko kojega i dan danas levitiraju.

Ulaznice po cijeni od 25.00 kn možete kupiti na dan koncerta u Palachu.

Objavljeno 22.02.2016.

Vremeplov

Na fakultetu sam studirao politiku, pa me to zanima. Kako neki vole pročitati dobru knjigu ili preslušati neki CD, tako ja imam potrebu za politikom. Mislim da će kapitalizam uskoro propasti jer mnoge stvari ne štimaju u njemu, posebno u Britaniji. Ma politika je svugdje zanimljiva, bilo da je riječ o Venecueli, Kosovu, Walesu...
Nicky Wire (Manic Street Preachers)