Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Milord Pub vas poziva

Milord Pub vas pozivaOvaj tjedan u Milord Pubu u Rijeci na Srdočima imamo tri dana druženja uz zanimljive glazbene rock nastupe...

Prvo druženje dogoditi će se u četvrtak 11.10. u vidu jam sessiona. Kako je prošlog tjedna otkazan zbog Dana žalosti, vjerujemo da ekipa čeka nabrijana da nadoknadi propušteno i pokaže svim posjetiocima svoje glazbeno umijeće. Svi se mogu pridružiti i ”zađemati” zajedno.

U petak, 12.10. trebala je nastupiti riječka grupe Maraton koji je 2010. godine spontano nastao u sklopu Studija Maraton, gdje se dečki usavršavaju kod vrhunskih hrvatskih instrumentalista kao što su Henry Radanović i Ivan Pešut.

Zbog zdrastvenih razloga, njihov je koncert odgođen za neki drugi datum (o čemu ćete na vrijeme biti obavješteni), ali zato imamo veliku sreću i zadovoljstvo da su na njihovo mjesto uskočili izvrsni Cows & Chickens.

Cows & Chucken je skupni naziv za četvoricu mladića koji zapravo i nisu sastav u konvencionalnom smislu, već se radi o ljudima koji imaju svoje matične bendove, ali su igrom slučaja završili kao dio ovog veselog i zabavnog kvarteta. Zbog izvrsnih live svirki, najčešće po raznim Jam session-ima uzduž Rijeke, te velikog interesa publike za njihovim nastupima dečki nisu ni imali izbora nego nastaviti surađivati u ovoj kombinaciji. Može se čak reći da su oni jedni od začetnika Jam svirki po gradu koji su u zadnje vrijeme preplavili Rijeku. Nastup im se sastoji isključivo od ”jam-anja” poznatih stvari raznih žanrova (blues, rock, reggae, funk...), a zanimljivo je da si čak ni ime nisu dali sami već im ga je spontano dodijelila publika zbog učestalog ponavljanja teme iz crtića ”Cow and Chicken”, koju koriste kao najavu za pauze.

Budući da benda nema, ni članovi nisu u 100% slučajeva isti, ali najčešća lica koja možete među njima vidjeti su priznati riječki glazbenici koji će i ovog petka nastupiti za vas u Milord pubu:

Tuna - glas - Lady Luna band
Emil - bas - Rolling Humes
Mario - gitara - Lady Luna band
Deva - bubnjevi - One Possible Option band


U subotu 13.10. po prvi puta u Milord pubu nastupit će ”mladi” ali koncertno itekako iskusni riječki sastav pod nazivom Innuendo. Broje pet članova - Dario (vokal), Damjan (gitara), Luka (bas), Ivan (klavijatura) i Edi (bubanj), a iza njih naredalo se je čak više od 100 odradjenih svirki po cijeloj Hrvatskoj, a nešto i van granica Lijepe naše.

Nastupali su na brojnim moto susretima od kojih su sigurno najzvučniji nastupi na moto skupu u Munchenu i Stuttgartu, a dečki se već na početku karijere mogu pohvaliti i svojim humanitarnim radom - nastupi u Sarajevu na OBN Tv-u, te u Zagrebu na kanalu Z1. Od samostalnih koncerata nastupali su u Stereo dvorani, a bili su i predgrupa Opčoj opasnosti u Rijeci, Plešcu i Novom vinodolskom, te Psihomodo popu u Baškoj i Kastvu.

Rade na svom albumu prvijencu kojeg počinju snimati u rujnu ove godine, a do tada će se u Milord pubu predstaviti obradom najpoznatijih domaćih i stranih rock hitova.

Ulaz sva tri dana je besplatan.

Objavljeno 11.10.2012.

Vremeplov

Moj prvi ”dug društvu” je bio pomoć jednom društvu za zaštitu dupina. Dio moje zarade od prodaje albuma dajem Greenpeaceu.
Rick Danko (The Band)