Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Monovju - Muhe s proširenim venama

Monovju - Muhe s proširenim venamaNeobična imena bendova oduvijek su privlačila pažnju, jedan od tih bendova bile su ’’Muhe s proširenim venama’’, no da nije sve samo u imenu dokazali su još za vrijeme svog aktivnog djelovanja… Priča o bendu kreće sad već daleke 1986. godine.

Band je djelovao od 1986 do 1991. Kroz to razdoblje sudjelovali smo na svim većim koncertnim događanjima i festivalima u Rijeci, Zagrebu, Istri, te smo bili uvijek u vrhu popularnosti i atraktivnosti .Jedni smo od rijetkih koji su u to vrijeme imali i svirali takav autorski stil. Zahvaljujući našim uvijek raspoloženim vokalima (Pink i Flavio) nastupi su nam bili originalni i prepoznatljivi.

S svirali smo u ’’Kulušiću’’ (demo x), te osvojili prvo mjesto. (danas malo ljudi zna što je ”demo x ”), gitarijade u Rijeci, RiRock festivale, koncerti u Palachu i parku Guvernerove palače, u Pazinu na stadionu s Fitom. u domu Čavle sa ”Lauferom”, te imali smo nekoliko klupskih svirki po Rijeci i Grobniku u tadašnjem rock klubu ”Angie ”. Na radio Rijeci se vrtila pjesma ”Kad te vidim kako prolaziš” pjesma snimljena u studiju Roberta Funčića.

Uz mnogobrojne fanove i prijatelje imali smo i standardnu naklonost glazbenih kritičara . Pjesme koje smo stvarali i izvodili izlazile su iz nas iskreno. Moramo spomenuti i Alena Norca našeg drugog bubnjara koji je svojom osobnošću i talentom ostavio neizbrisivi trag u našim pjesmama i nama samima.

pozdrav od ”muha”

Objavljeno 22.04.2009.

Vremeplov

KUD Idijoti nekad i sada? Danas su nam honorari veći i u bekstejdžu ima više piva...
Sale Veruda (KUD Idijoti)