Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Moonlee ide na more

Moonlee ide na moreMoonlee ide na more glazbeni je festival kojeg zajednički organiziraju riječki Distune promotion i Moonlee Records.

Iza Distune promotion“krije se“ nekolicina entuzijasta koji se prvenstveno fokusiraju na promociju i organiziranje izričaja glazbene kulture ali i umjetnosti u cjelini.

U protekle dvije godine Distune promotion se kroz uspješnu organizaciju (preko 40 koncerata i manifestacija) pozicionirao kao jedan od vodećih nositelja glazbenih događaja u Rijeci. Većina programa predstavljala je inozemne umjetnike i to mahom sa drugih kontinenata.

Moonlee Records je nezavisna izdavačka kuća, koja djeluje na relaciji Ljubljana - Zagreb od 2004., a cijeli rad nadilazi lokalne i nacionalne kontekste. Na Moonlee Records izašlo je preko 25 izdanja različitih žanrova glazbenih skupina, koje uglavnom dolaze iz bivše Jugoslavije. Među njima mogu se izdvojiti bendovi Damir Avdić, Repetitor, Debeli Precjednik, Analena, Bernays Propaganda, Vuneny, Psycho-Path, In-Sane, Lunar, Hesus Attor... Moonlee Records je trenutačno jedna od najznačajnijih nezavisnih diskografskih kuća na području Balkana.

Cilj Moonlee ide na more festivala je naravno, osim predstavljanje novih izdanja i novih bendova na etiketi, pružanje šanse domaćoj / lokalnoj glazbenoj sceni za predstavljanje široj publici.

Ovogodišnje izdanje muzički spaja N.Goricu i Rijeku.

Na repertoaru će se naći:
Makedonski post-punk prvoborci Xaxaxa sa svojim novim, drugim po redu albumom pod nazivom „Siromašni i bogati“, osječki punk rock veseljaci Debeli precjednik koji predstavljaju svoj novi album „Bruto Slavo/VBK“, a po prvi puta u Rijeci zasvirati će i kaotičan noise/rock trio Nikki Louder iz Slovenije, dok će lokalnu podršku festivalu dati glazbeni kolektiv Asheraah.

Mjesto: Klub Place, Rijeka
Početak: 22h
Dan i datum: subota, 17.11. 2012.
Ulaznica: 35 / 45 / 55kn
Pretprodaja: Klub Place, Glazbeni Centar Rijeka, Dallas Music shop Rijeka

Napomena za cijene karata:
od 17.10. do 11.11. 35,00kn
od 12.11. do 17.11. 45,00kn
na ulazu karta iznosi 55,00kn


Objavljeno 29.10.2012.

Vremeplov

Dvije osobe gledaju nekog tipa u baru... jedan vidi odrpanca drugi zvijezdu.
Beck Hansen