Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Mr.Lee & IvaneSky u DMS Rijeka

Mr.Lee & IvaneSky u DMS RijekaKreativni tandem Mr.Lee & IvaneSky, Damir Martinović Mrle i Ivanka Mazurkijević, u četvrtak 27. travnja predstavlja spot za svoj treći singl pod nazivom „Colors“.

Videospot će biti premijerno prikazan u Vijestima na CMC televiziji te portalu Muzika.hr u 19 sati, a u isto vrijeme Mrle i Ivanka održat će promociju spota uz kratki nastup u riječkom Dallas Music Shopu.

U samom spotu Romana Grozića snimanom u Tvornici žarulja Zagreb postupno dolazi do eksplozije boja. Jednako tako, Mrle i Ivanka spremaju interaktivni performans na promociji u riječkom DMS-u stoga pozivamo sve zainteresirani da se okupe u Splitskoj 2A.

U subotu, 29. travnja u 17:15 na HTV2 u Garaži predstavljaju pet pjesama s njihovog prvog albuma ’’Colors’’.

Iako je na albumu dobar dio pjesama inspiriran i nastao kao glazba za filmove i kazališne predstave, ”Colors” je u mnogočemu više od albuma glazbe za kazalište i film.

Svaka je pjesma svijet za sebe i definitivno u cjelini funkcionira kao moderni, na trenutke i avangardni pop album, osebujne atmosfere i visoke artističke kvalitete kojom prelazi okvire domaće glazbene scene i može se bez problema usporediti sa sličnim svjetskim ostvarenjima.

Uz pokretački duo; Ivanku i Mrleta u ovom HRT-ovom studijskom mini koncertu, sudjeluje još nekoliko sjajnih glazbenika; gitaristi Vlado Simcich Vava (Turisti, ex-Laufer) i Dražen Baljak (Let3), te bubnjar Ivan Bojčić Bin (Morso, Let3) i Ivan Valušek na sitaru.

U pjesmi ”Sve za ljubav” Ivanki se pridružio Boris Štok (ex Quasarr). U Garaži izvode i Colors, Carmen i Zadnje riječi/Last Words i Happiness.

Objavljeno 26.04.2017.

Vremeplov

Skupina New York Dolls je dokazala da ne morate biti savršeni da bi bili prihvaćeni. Mi znamo naših pet akorda.
Johnny Thunders