Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Mrtvi kanal - nova metal radio emisija

Mrtvi kanal - nova metal radio emisijaRadio Roža ovu je subotu, 25. travnja 2020., proširio svoj program s novom glazbenom emisijom naziva Mrtvi kanal, koja će se emitirati svaku subotu od 20,00h do 22,00h.

Riječ je o emisiji posvećenoj metal glazbi, čija je primarna ideja promicanje hrvatske metal scene, uz pregršt zabave, dobre glazbe i novosti iz Hrvatske i svijeta. Ovdje je riječ o interaktivnoj emisiji u kojoj voditelji prilikom rada u eteru istodobno komuniciraju s metal fanovima kroz Facebook grupu - Metalci Rijeka, čiji članovi mogu predlagati glazbu koju bi željeli slušati, odgovaraju na glazbena pitanja, te aktivno sudjeluju u emisiji kroz sugestije i komentare, a najzanimljivije izjave čitaju se u eteru. Upravo su članovi Facebook grupe izabrali i ime emisije putem online ankete.

Cilj Radio Rože, pa tako i Mrtvog kanala, je da postane mjesto gdje će se mladi i nezavisni izvođači, umjetnici, kulturnjaci, novinari i kreativci moći izraziti, te je ujedno mjesto okupljanja glazbenih obožavatelja alternativne scene.

Emisija se snima u Omladinskom Kulturnom Centru Palach, a ekipu Mrtvog kanala čine: Mateo Rožić, Stefan Drmač, Vinko Golembiowski, Martina Blečić i Ivana Prica.
U prvom izdanju emisije fanove žestoke glazbe zabavljali su Mateo i Stefan, dok su iduće subote u eteru Martina i Ivana.

Mrtvi kanal je emisija otvorena za fanove, pa ukoliko imate bend, ideju ili zanimljivu metal priču, možete se javiti putem e-maila: radiorozari@gmail.com i postati gost ili čak član stalne postave emisije.

Također, traže se dvije osobe mlađe od osamnaest godina, koje su obožavatelji žestokog zvuka, a zainteresirane su za vođenje emisije te puštanje metal glazbe. Prijašnje novinarsko iskustvo nije uvjet.

Za više informacija o Radio Roži i Mrtvom kanalu, posjetite stranicu www.radio-roza.org te se priključite Facebook grupi Metalci Rijeka.

Objavljeno 27.04.2020.

Vremeplov

Provincija je samo stanje duha. Glazba je samo jednim dijelom stvar zemljopisnih korijena, ostatak je umijeće slušanja i primanja utjecaja svih vrsta. Ne samo glazbenih.
Livio Morosin