Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Mrtvi kanal - nova metal radio emisija

Mrtvi kanal - nova metal radio emisijaRadio Roža ovu je subotu, 25. travnja 2020., proširio svoj program s novom glazbenom emisijom naziva Mrtvi kanal, koja će se emitirati svaku subotu od 20,00h do 22,00h.

Riječ je o emisiji posvećenoj metal glazbi, čija je primarna ideja promicanje hrvatske metal scene, uz pregršt zabave, dobre glazbe i novosti iz Hrvatske i svijeta. Ovdje je riječ o interaktivnoj emisiji u kojoj voditelji prilikom rada u eteru istodobno komuniciraju s metal fanovima kroz Facebook grupu - Metalci Rijeka, čiji članovi mogu predlagati glazbu koju bi željeli slušati, odgovaraju na glazbena pitanja, te aktivno sudjeluju u emisiji kroz sugestije i komentare, a najzanimljivije izjave čitaju se u eteru. Upravo su članovi Facebook grupe izabrali i ime emisije putem online ankete.

Cilj Radio Rože, pa tako i Mrtvog kanala, je da postane mjesto gdje će se mladi i nezavisni izvođači, umjetnici, kulturnjaci, novinari i kreativci moći izraziti, te je ujedno mjesto okupljanja glazbenih obožavatelja alternativne scene.

Emisija se snima u Omladinskom Kulturnom Centru Palach, a ekipu Mrtvog kanala čine: Mateo Rožić, Stefan Drmač, Vinko Golembiowski, Martina Blečić i Ivana Prica.
U prvom izdanju emisije fanove žestoke glazbe zabavljali su Mateo i Stefan, dok su iduće subote u eteru Martina i Ivana.

Mrtvi kanal je emisija otvorena za fanove, pa ukoliko imate bend, ideju ili zanimljivu metal priču, možete se javiti putem e-maila: radiorozari@gmail.com i postati gost ili čak član stalne postave emisije.

Također, traže se dvije osobe mlađe od osamnaest godina, koje su obožavatelji žestokog zvuka, a zainteresirane su za vođenje emisije te puštanje metal glazbe. Prijašnje novinarsko iskustvo nije uvjet.

Za više informacija o Radio Roži i Mrtvom kanalu, posjetite stranicu www.radio-roza.org te se priključite Facebook grupi Metalci Rijeka.

Objavljeno 27.04.2020.

Vremeplov

Ovdje je sve u raspadu, a mediji rade sve protiv ove zemlje stvarajući kriterije koji za rezultat imaju da premalo naše glazbe izlazi izvan granica ove zemlje, premda imamo izuzetno talentiranih glazbenika koji ni po čemu ne zaostaju za svjetskim. Što se mene tiče, o meni nitko ništa ne mora pisati u Hrvatskoj.
Damir Halilić Hal