Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Music On: Bad Daughter, Šarena pojava i Valovi

Music On: Bad Daughter, Šarena pojava i Valovi Zadnja subota u rujnu rezervirana je za novo izdanje programa pod nazivom Music ON! Još jedna lepeza žanrova podcrtanih s novim i aktualnim imenima alternativne glazbe: Bad Daughter, Šarena pojava i Valovi.

Bad Daughter dolazi premijerno u Rijeku promovirati svoj sjajni i nagrađivani debi album “Let Me Panic”. Pjesme plešu unutar indie pop žanra, s osjetnim naslanjanjem na elektonsku glazbu. U tekućoj godini osim rada na novim pjesama iza nje je niz sjanih nastupa (između ostalih otvaranje za Florence + The Machine u pulskoj Areni), a bogatija je i za statue Pop&Off izvođača godine te za Pjesmu godine za singl “Bite Your Tongue”.

Riječka publika će napokon moći i pogledati hvaljeni rap rock band Šarena pojava. Diskografski su prodrmali scenu s svojim prvijencem ”Ravnoteža”, ali prava potvrda kvalitete dolazi do izražaja u live nastupima.

Kako sami kažu pjesme su im društveno-socijalne, intimno-ljubavne i satirično-humoristične tematike, tečno odrepane, te ojačane zvučnom slikom čvrstog rocka, grungea i punka.

Večer zaokružuju lokalni dečki okupljeni iza imena Valovi. Za ovu priliku otkriti će stvari s nadolazećeg EP-a, i podsjetiti na svoj (za sad) jedini album ”Svalbard”. Što se glazbenog stila tiče osjeti se utjecaj indie rocka, emo-punka i diska.

Ulaznice po pretprodajnoj cijeni od 11 eura dostupne su u Dallas music shop Rijeka i preko sustava Entrio, a na dan koncerta cijena im skače na 15 eura.

Objavljeno 03.09.2023.

Vremeplov

Ratovi su uvijek započinjali zbog religija.
Glenn Danzig