Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

My Buddy Moose – odlični u KSET-u

My Buddy Moose – odlični u KSET-u4. veljače u zagrebačkom KSET-u ankon podosta vremena riječka skupina My Buddy Moose održala je samostalni koncert. Koliko su nedostajali zagrebačkoj publici i da je uistinu riječ o visoko kvalitetnom bendu posvjedočila je gužva u klubu.

Čast da im budu predgrupa i više nego dobar uvod u odličan koncert pripala je zagrebačkoj punk powerpop grupi Shoot me Wendy koja je svojim energičnim nastupom dobro zagrijala publiku za zvijezde večeri.

Čim su se pojavili na stageu bilo je jasno da su će ovu večer mnogi pamtiti. Matko, Luka, Ištvan i Jasmin zajedno s pridruženim članovima, gostima iznenađenja, gitaristom benda Corroison (Novi Sad) i Petra Benčić koja je ujedno i autor tekstova pjesama koje će se pojaviti na novom albumu bili su jako dobro raspoloženi te su svoju energiju prenjeli na sve okupljene. Dogodila se čarolija koja je rezultirala dvostrukim bisom od kojih se drugi odigravao dok su se u KSET-u počela paliti svijetla kao znak za fajrunt.

Dobar zvuk, prepun klub i jako dobro raspoloženi My Buddy Moose pokazali su nam kako je publika gladna ovakvih poslastica, pa se nadamo da ćemo ih uskoro ponovno imati priliku vidjeti u Zagrebu.

Kako se kaže ”Slika govori više od riječi”, pa dragi čitatelji RiRock.com magazina zavirite u našu Fotogaleriju i uvjerite se u napisano.

Mislav Kurspahić / Ana Varljen

Objavljeno 07.02.2010.

Vremeplov

KUD Idijoti nekad i sada? Danas su nam honorari veći i u bekstejdžu ima više piva...
Sale Veruda (KUD Idijoti)