Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Najava programa za jesen u OKC-u Palach

Najava programa za jesen u OKC-u PalachI ove jeseni, četrnaesti put za redom, organizira se omiljeno subotnje okupljanje zaljubljenika u gramofonske ploče i dobru glazbu u Kružnoj ulici, ispred OKC-a Palach.

Sajam ploča ugostit će izlagače u subotu, 14. studenog od 10 do 17 sati. Ulaz na sajam je slobodan, a očekuje nas čak 14 izlagača iz regije. Prijave za izlagače su zaključene i ne ponavljaju se za jesenje izdanje.

Već par dana nakon sajma ploča, 17.11. u 20:00 slijedi Glazbeni osvrt na: Prog rock – jučer, danas, sutra. Glazbeni osvrt jedan je od edukativnih formata festivala koji nam uz tribinu pruža priliku za kvalitetnu raspravu na temu glazbe s izraženom kulturno-povijesnom dimenzijom. Ove vas godine kroz jedan od najuzbudljivijh glazbenih žanrova vodi Renato Ivančan – glazbenik, kolekcionar ploča i zaljubljenik u glazbu. Podsjetit će sve zainteresirane na sam početak prog rocka, njegova vrhunca i utjecaja na glazbu, usporediti situaciju žanra u povijesti i danas, u regiji i u ostatku Europe i Amerike. Naravno, predavanje će biti obogaćeno memorabilijama u obliku ploča, postera, knjiga, kao i probranom zvučnom kulisom. Ulaz je slobodan za sve zainteresirane.

Tu je i Novo, sedmo izdanje Impulse Festivala koje će se održati od 13. do 19. 11. 2020.

Impulse je riječki klupski festival koji spaja omiljene gradske lokacije s misijom promocije dobre glazbe. Događaji koji se odvijaju tijekom trajanja festivala kroz različite medije tematiziraju glazbu, koja je okosnica i poveznica festivala, u duhu čega je i njegov slogan – “glazba je svugdje”.

Zajedničku organizaciju festivala potpisuju Distune Promotion i Studentski kulturni centar Sveučilišta u Rijeci, a za vizualni identitet festivala zaslužan je dizajnerski studio Radnja iz Zagreba.

Objavljeno 16.05.2020.

Vremeplov

Zamisli život u ritmu muzike za ples. Stvarno.
Jura Stublić