Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Najbolje od američkog indie-filma u Art-kinu

Najbolje od američkog indie-filma u Art-kinuNa repertoaru Art-kina naći će se tri nagrađivana indie-filma – Tužna veza, Početnici, Ovo mora biti pravo mjesto...

Nagrađivana romantična drama Tužna veza priča je o mladom bračnom paru i evoluciji njihova odnosa kroz duži period. Moderni bračni par Cindy (Michelle Williams) i Dean (Ryan Gosling) promišljaju svoj početak veze i traže originalne ljubavne iskre koje su ih pokrenule, ali svojim i neobičnim putem dovele do situacije u kojoj se trenutno nalaze. Može li njihova ljubav preživjeti ili je jedna od onih čiji je put završen? Ljubavna prča Blue Valentine donosi iskren pogled u jednu od mogućih veza i propitivanje ljubavi same. Uz izvrsnu kritiku i visoke ocjene, Williams i Gosling dobili su brojna priznanja za svoje uloge.

Olivera Fieldsa (Ewan McGregor) jako će uzdrmati čak dvije objave koje mu priopći njegov postariji otac Hal (Christopher Plummer). Prva, i nimalo dobra vijest, je da Hal boluje od neizlječive bolesti. Dok druga, i nadasve šokantna vijest, je ta da otac ima mladog ljubavnika. Zavrzlame tu tek započinju... Nezaboravni Plummer u ulozi života, uz preko 20 nagrada – dobitnik je i Oscara, te naš Goran Višnjić u ulozi njegova mlađahnog ljubavnika dovoljni su poziv za romantičnu dramu Početnici.

Ovo mora biti pravo mjesto, u režiji Paola Sorrentina, donosi svojevrsni film ceste i propitivanje vlastitog identiteta i prošlosti. Cheyenne (Sean Penn) bivša je rock zvijezda, a u svojim 50-im još uvijek nosi goth odjeću. Gotovo 30 godina nije razgovarao s ocem koji je bolestan, ali ga očeva smrtnost vraća iz Dublina u New York. Otkriva da je njegov otac opsjednut osvetom zbog ponižavanja koje je doživio tijekom svog života. Cheyenne putuje Amerikom kako bi nastavio očevu opsesiju. Neponovljivi Sean Penn s dugom kosom, maskarom, ružom i neobičnim smislom za humor te izvanredan soundtrack najjače su strane ove američke komične drame.Objavljeno 17.07.2013.

Vremeplov

Kada pišem pjesmu, veći užitak mi stvara čuti nekog drugog kako je pjeva nego je sam izvoditi.
Shane MacGowan