Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Najbolje od američkog indie-filma u Art-kinu

Najbolje od američkog indie-filma u Art-kinuNa repertoaru Art-kina naći će se tri nagrađivana indie-filma – Tužna veza, Početnici, Ovo mora biti pravo mjesto...

Nagrađivana romantična drama Tužna veza priča je o mladom bračnom paru i evoluciji njihova odnosa kroz duži period. Moderni bračni par Cindy (Michelle Williams) i Dean (Ryan Gosling) promišljaju svoj početak veze i traže originalne ljubavne iskre koje su ih pokrenule, ali svojim i neobičnim putem dovele do situacije u kojoj se trenutno nalaze. Može li njihova ljubav preživjeti ili je jedna od onih čiji je put završen? Ljubavna prča Blue Valentine donosi iskren pogled u jednu od mogućih veza i propitivanje ljubavi same. Uz izvrsnu kritiku i visoke ocjene, Williams i Gosling dobili su brojna priznanja za svoje uloge.

Olivera Fieldsa (Ewan McGregor) jako će uzdrmati čak dvije objave koje mu priopći njegov postariji otac Hal (Christopher Plummer). Prva, i nimalo dobra vijest, je da Hal boluje od neizlječive bolesti. Dok druga, i nadasve šokantna vijest, je ta da otac ima mladog ljubavnika. Zavrzlame tu tek započinju... Nezaboravni Plummer u ulozi života, uz preko 20 nagrada – dobitnik je i Oscara, te naš Goran Višnjić u ulozi njegova mlađahnog ljubavnika dovoljni su poziv za romantičnu dramu Početnici.

Ovo mora biti pravo mjesto, u režiji Paola Sorrentina, donosi svojevrsni film ceste i propitivanje vlastitog identiteta i prošlosti. Cheyenne (Sean Penn) bivša je rock zvijezda, a u svojim 50-im još uvijek nosi goth odjeću. Gotovo 30 godina nije razgovarao s ocem koji je bolestan, ali ga očeva smrtnost vraća iz Dublina u New York. Otkriva da je njegov otac opsjednut osvetom zbog ponižavanja koje je doživio tijekom svog života. Cheyenne putuje Amerikom kako bi nastavio očevu opsesiju. Neponovljivi Sean Penn s dugom kosom, maskarom, ružom i neobičnim smislom za humor te izvanredan soundtrack najjače su strane ove američke komične drame.Objavljeno 17.07.2013.

Vremeplov

Teško je u ovoj hiperprodukciji i kaosu od ponude na glazbenom tržištu reći da možeš smisliti nešto novo.
Sandi Bratonja (Sinteza), intervju za RiRock.com