Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Natječaj za nastup na Ri Rock Stageu Student Day Festivala

Natječaj za nastup na Ri Rock Stageu Student Day Festivala30. i 31.05.2014. održati će se još jedan broj Student Day Festivala. Ovog puta u još većem izdanju i to na doku kod Export Drva gdje se održavao ovogodišnji Carneval Party.

Student Day festival broji i preko 10 000 posjetitelja u jednoj večeri i ugošćuje poznata imena iz raznih glazbenih žanrova, a ulaz na sam događaj je besplatan. Ove godine je ponuđena zanimljiva suradnja Student Day Festivala i Udruge Ri Rock gdje bi se alternativni autorski bendovi imali priliku pokazati. Odlučeno je da će pobjednici 35. Ri Rock Festivala nastupiti na Student Day Festivalu te će uz njih biti pružena prilika još 3 benda da osvoji mjesto nastupa na ovom zaista velikom festivalu.

Povodom ove suradnje pozivamo sve autorske bendove iz Istarske i Primorsko-Goranske Županije da se prijave na natječaj gdje ako pobjede dobivaju svoje mjesto na ovom festivalu. Bendovi će imati priliku na vrhunskoj opremi, uz poznate izvođače i pred velikim brojem publike pokazati što znaju i umiju.

Tri izvođača su već izabrana na 35. Ri Rock Festivalu: Cut The Cord, Anger i Lost Lucid, no uz njih nastupiti će i jedno ili više velikih imena alternativnog žanra o kojima ćemo nešto kasnije. Smatramo da je ovo izvrsna prilika da bendovi pokažu što znaju i osvoje nastup pred ovako velikim brojem publike.


Pravila natječaja

Zainteresirani glazbenici isključivo sa autorskim izvedbama iz Istarske i Primorsko-Goranske Županije mogu se prijaviti na naš mail: udrugarirock@gmail.com gdje je potrebno poslati link na ili dvije pjesme autorskog uratka, te kratku biografiju i ime benda sa podatcima kontakt osobe i slikom benda. 01.05.2014. prijave se zaustavljaju i žiri od svih prijavljenih odabire 6 bendova koji ulaze u finale.

Za finalni odabir biti će zaslužna publika. Slike odabranih 6 bendova biti će objavljene u Facebook eventu pod nazivom ”Natjecanje za nastup za nastup na Ri Rock Stageu @ Student Day” i natjecatelji će skupljati lajkove.

Dakle, potrebno je sherati event te lajkati sliku benda za koji glasaš. Tri benda sa najviše lajkova dobivaju priliku zasvirati na ovom festivalu.

Bendovi dolaze na svirku o vlastitom putnom trošku, bendovima će biti ponuđeno piće u backstageu te im je osigurana oprema za nastup.

Ovo je prva godina suradnje Udruge Ri Rock i Student Day Festivala pa vas pozivamo da dođete i podržite ovu novu suradnju u što većem broju i uz to sve se naravno odlično zabavite.

Objavljeno 17.04.2014.

Vremeplov

Imao sam sreću što sam puno bio uz svoju djecu. Pretpostavljam da sam mogao nastaviti raditi, ali dobio sam ih sa 47 godina. Imate samo jednu priliku za vidjeti razvoj svoje djece. Izabrao sam raditi od kuće kako bih ih mogao gledati.
Bob Seger