Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Natjecatelji Bloodstock Open Air festivala su...

Natjecatelji Bloodstock Open Air festivala su...Veliko natjecanje za nastup na prestižnom Bloodstock Open Air festivalu u UK, koje će se dogoditi 27.04. 2012 u riječkoj Stereo Dvorani opasno nam se primaknulo.

Nakon tradicionalnog glasovanja na Facebok stranici agencije Full Metal Service, dva benda koja su zaslužila prolaz s najvećim brojem glasova fanova su varaždinski Uninvited i zadarski kultni band E.N.D.

Uz ta dva benda, konačna lista svih izabranih bendova, između prijavljenih natjecatelja je slijedeća:

EMBRIO - Sinj
E.N.D. - Zadar
FATHER - Rijeka
LIFE IN PERIL - Varaždin
RISEN TO RECLAIM - Rijeka
UNINVITED - Varaždin

Ovih šest bendova koji su izabrani glasovima publike (dva benda) i glasovima organizatora ukrstiti će gitare i pokušati izboriti odlazak u Veliku Britaniju, gdje će na jednom od najvećih metal festivala braniti boje Hrvatske i pokušati osvojiti dodatne nagrade. Naime, ako tamo budu briljirali očekuje ih potpis za respektabilnu izdavačku kuću, kompletan management, turneje, te nastup na čuvenom Wacken Open Air festivalu 2012.

Detalji o ovoj velikoj bitci bendova koja će se dogoditi u Rijeci u petak, 27.04 u Stereo Dvorani, biti će dostupni uskoro, a nemojte niti sumnjati da će i ovog puta biti odličnih nagradnih igara, super nagrada, super hostesa i što je najvažnije, jako mnogo dobre metal glazbe i bendova željnih da nastupe na ovom kultnom festivalu

Objavljeno 20.04.2012.

Vremeplov

Amerika me je naučila da se vratim na bazične vrijednosti rada. Osjećao sam da mogu pobijediti situaciju u koju sam stavljen, a na primarnom nivou osjećao sam da mogu razumjeti sve te ljude koji su bili radnici, čistači i dostavljači i da ih mogu gledati kao sebi ravne. Kada sam počeo dobivati redateljske poslove u serijama i na filmu, Amerika je osvijestila u meni ono što je tamo usko povezano, a to su vrijeme i novac.
Goran Gajić, redatelj