Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Neno Belan & Fiumens oduševili publiku!

Neno Belan & Fiumens oduševili publiku!Neno Belan & Fiumens ispunili su obećanje koje su dali svojim obožavateljima i zaista na koncertu za Valentinovo pripremili vrhunski glazbeno- ljubavni spektakl.

Neno je na trosatnom koncertu odsvirao svoje najveće hitove, a publika je zajedno sa njim pjevala od prvog do zadnjeg stiha. Iako zajedno sa Fiumensima nastupa već godinama, Neno je prije koncerta priznao da ima tremu i da ne krije uzbuđenje jer ipak je rasprodao Malu dvoranu Doma sportova.

Koncert je započeo nastupom grupe Buđenje, a nastavio se svirkom do dugo u noć na kojoj su se Neni na pozornici pridružili i njegovi kolege prijatelji, Gabrijela iz grupe Nola i Marijan Ban.

Službeni dio koncerta počeo je premijerom spota za pjesmu ’Kiša’, a po ovacijama publike možemo reći da je spot pun pogodak .

Trijumfom na subotnjem koncertu Neno Belan samo nastavlja niz velikih uspjeha te ga potvrđuje kao jednog od naših najvećih kantautora, te vrhunskog live izvođača, koji će svojoj publici ove godine pokloniti i novi album, a ni novih koncertnih druženja neće nedostajati. Nakon ovakve nezaboravne glazbene fešte, jedva čekamo reprizu!!!

Televizijsku premijeru spota ’Kiša’ pogledajte ovaj petak, 18.02.2011. na HRT 2 u emisiji ’Ritam tjedna’, s početkom u 17:25.

Objavljeno 15.02.2011.

Vremeplov

Biti pjevačica je dar. Znači da maksimalno koristim dar kojim me je Bog podario. Sretna sam s time.
Aretha Franklin