Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Neno Belan & Fiumens u klubu Route 66

Neno Belan & Fiumens u klubu Route 66Neno Belan & Fiumens pozivaju vas na promociju spota za novi singl ’Olujno more moje’ uz ugodno druženje u ponedjeljak 30. siječnja od 15.00 sati u prostoru zagrebačkog kluba Route 66, Paromlinska 47.

U godini u kojoj slavi 15 godina rada sa Fiumensima, Neno je objavio i album ’Oceani ljubavi’ na kojem je skupio sve pjesme izvedene na festivalu Šibenska šansona na kojemu je nastupio čak 10 puta, a u ovaj ponedjeljak će predstaviti sjajan spot za single ’Olujno more moje’ autora Siniše Ercegovca.

Za 11. veljače zakazan je sastanak sa zagrebačkom publikom u Domu sportova gdje će Neno & Fiumensi napraviti još jednu nezaboravnu valentinovsku feštu.Sada je poznato kako će gosti na koncertu Nene Belana i Fiumensa biti - Vanna, Saša i Mladen iz TBF -a i klapa Kampanel , a prije samog Nene i Fiumensa nastupit će grupa Fit .

Objavljeno 29.01.2012.

Vremeplov

Imao sam sreću što sam puno bio uz svoju djecu. Pretpostavljam da sam mogao nastaviti raditi, ali dobio sam ih sa 47 godina. Imate samo jednu priliku za vidjeti razvoj svoje djece. Izabrao sam raditi od kuće kako bih ih mogao gledati.
Bob Seger