Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Neno Belan u Maloj dvorani Sportova

Neno Belan u Maloj dvorani SportovaAko se još niste zaljubili onda čim prije krenite u akciju jer vas Neno Belan, 12.02.2011. za Valentinovo poziva na svoj veliki koncert gdje ćete moći uživati u svim njegovim ljubavnim pjesmama koje je stvarao tijekom svoje dugogodišnje karijere.

Nakon što je dva puta za redom napunio Tvornicu kulture, Neno se ovoga puta odlučio za Malu dvoranu Doma sportova.

Zajedno sa svojim vjernim bendom Fiumensima, Neno svima garantira odličnu zabavu i super romantičnu atmosferu .

U tri desetljeća aktivnog bavljenja glazbom, što kroz solo karijeru ili uz grupe Đavoli i Fiumens, Neno se potvrdio kao jedan od najkvalitetnijih, najuvaženijih i najemitiranijih autora i izvođača u povijesti naše pop i rock glazbe čemu u prilog govore brojne nagrade, visoke tiraže albuma, koncerti i godišnje playliste svih najrelevantnijih radio i TV postaja u regiji.


Na ovogodišnjoj dodjeli ’Porina’ Belanova ’Tvornica snova’, dvostruki live album najvećih hitova, osvojio je između ostalog i priznanje za album godine što je još jedna javna potvrda impresivne pjesmarice u kojoj se nalaze hitovi poput ’Rijeka snova’, ’Vino noći’, ’Bambina’, ’Rock galama’, ’Divojka s juga’, ’Ostani uz mene’, ’Dugo toplo ljeto’, ’Stojin na kantunu’, ’Space
Twist’, ’Galeb’, ’Zar više nema nas’, ’Srce od leda’...

’Osam od osam!’ uzviknuo je Belan na dodjeli aludirajući na činjenicu da je u protekle tri godine imao ukupno osam nominacija za Porin i sve ih osvojio što dosad nikad nikom nije uspjelo.

Neno Belan odlučio je kao uvertitu u svoj koncert karijere, koji slobodno možemo nazvati i koncertom godine 2011., u izdanju Dallas recordsa objaviti album ’Balade 2’ na kojem se nalaze sami hitovi.

Novi album ’Balade 2’ nastavlja put prvih ’Balada’, kompilacije ljubavnih laganica objavljene 1989. koja je bila najprodavaniji album tadašnje grupe Đavoli .

’Balade 2’ sadržavat će njegov posljednji singl ’Kiša’, pjesmu snimljenu za Festival šansone Šibenik 2010. (festival na kojem je Belan pobjeđivao s ’Rijekom snova’, ’Zar više nema nas’, ’Divojkom s juga’), te balade sa svih albuma u posljednjem dijelu karijere .

Karte će se u prodaji naći od ponedjeljka, 22.11.2010. u svim Dallas music shopovima, u sustavu Eventima, u Dirty old shopu i u zagrebačkom Dancing bearu

Cijena karte: do kraja 2010. godine 80 kn, zatim 90 kn, a na dan koncerta 100 kn.

Objavljeno 21.11.2010.

Vremeplov

Pokušavam pronaći dobre svirače koji su i dobri ljudi.
Tim Buckley