Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Nezaboravna Natalie Cole

Nezaboravna Natalie ColeJedan od vrhunaca koncerta bio je i trenutak kad je ”zaštekao” projektor i to baš kad je Queen Natalie trebala otpjevati »duet« s pokojnim ocem Natom Kingom Coleom.

U redu, svirali smo vam malo jazza, pa malo popa i R&B-a... Mislim da nam je jedino još preostalo da vam sad, na kraju, odsviramo je rock n’roll. Ako želite, slobodno možete ustati!, rekla je američka diva Natalie Cole koja je oduševila opatijsku publiku na subotnjem koncertu na Ljetnoj pozornici. Izvedbom poznatog hita B.B. Kinga i grupe U2 ”When Love Comes To Town” Natalie Cole i glazbenici iz pratećeg benda doslovno su dignuli na noge posjetitelje na Ljetnoj koji su u tom trenutku odbacili kišobrane i ”kušine” za stolice kojima su se štitili od lagane kiše koja je na večer održavanja koncerta sipila u Opatiji.

Deveterostruka dobitnica nagrade Grammy koja je prošlog vikenda na koncertima u Zadru i Opatiji po prvi put nastupila u našim krajevima, dokazala je kako osebujnim glasom može pjevati gotovo sve. Njezin je pak opatijski nastup publici donio nekoliko iznenađenja, a uz sjajne izvedbe ”When Love Comes To Town” te Neil Youngove ”Old Man”, jedan od vrhunaca koncerta bio je i trenutak u kojem je na Ljetnoj pozornici - ”zaštekao” projektor.

”Hm, ovo se prije nikada nije dogodilo – čudila se Queen Natalie u trenutku kada je trebala otpjevati ”duet” s pokojnim ocem Natom Kingom Coleom. Pjesma ”When I Fall In Love” izvedena je tako bez projekcije na kojoj su se trebale vrtjeti videosnimke Nata Kinga Colea, dok su tehničari za drugu pjesmu, ”Unforgettable”, projektor ipak uspjeli osposobiti. Prvi nastup Natalie Cole na opatijskoj Ljetnoj pozornici bio je tako po mnogočemu ”nezaboravan”, a bez obzira na laganu ljetnu kišicu, čini se kako nitko od brojne publike, među kojima se moglo naći nekoliko poznatih lica iz našega javnog života, nije požalio što je došao.”

Prije samog nastupa Natalie Cole, publici se na Ljetnoj predstavio i Ivo Gamulin Gianni, jedan od naših trenutačno najtalentiranijih tenora, koji slavnu američku divu prati tijekom njezine cjelokupne europske turneje pa će tako već večeras održati koncert u budimpeštanskoj Sportareni.

Marino Maljavac/Novi list

Objavljeno 27.07.2010.

Vremeplov

Moram imati vremena za vježbanje, za skladanje, i vremena za sebe. Također moram naći vremena za život... Nije to tako lako, brate. Ali pokušavam pronaći sreću, i biti sretan iznutra, jer je to veoma važno.
Tommy Emmanuel