Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Nežni Dalibor i Popečitelji u Klub.u

Nežni Dalibor i Popečitelji u Klub.uOvog vikenda započinje bogati koncertni program u novootvorenom Klub.u na Trsatu koji se nalazi u sklopu The Beertije odnosno u njezinom doljnjem dijelu.

Već ovaj petak 04.10 s početkom u 22:00 slijedi nam gostovanje dva srpska alter rock benda. Riječ je o Nežnom Daliboru te Popečiteljima, važnim djelovima mozaika nove srpske rock scene.

Nežni Dalibor je osnovan 1995.g i od tada neprestano svira, a na beogradskoj sceni dosegnuli su kultni status. Izdali su dva albuma (Sredstva i veštine/2008 i Normalan život/2011), a trio u sastavu Ivica Marković (vokal,gitara), Ljubomir Vučković (vokal,bass) i Branimir Bogdanović (bubnjevi) u Rijeci će nam predstaviti najbolje od njihovog repertoara. Obećali su nam pravu alter/rock veselicu jer imaju jak motiv. Naime, ovo im je prvi nastup pred uvijek zahtjevnom riječkom publikom.

Nakon Beča, Rijeka odnosno Klub. je druga stanica na mini turneji Popečitelja nazvanoj ’’Loše društvo’’, na kojoj promoviraju svoj najnoviji album ’’Sijalica’’.

Osnovani su 1999.g u Prištini, a svoj prvi album su snimili 2004. g u Beogradu pod producentskom palicom Koje iz Discipline naziva ’’Ko radi?’’.

Popečitelji su kombinacija slobodnog, sirovog folk-funk rocka i moderne produkcije, uz primjese trance i drum & bass elemenata. Interesantim žanrovskim kombinacijama ova zanimljiva grupa svojim postojanjem i autentičnim zvukom doprinosi šarolikosti i bogatstvu današnje rock scene u Srbiji. Klub. ih nakon godinu dana pauze sviranja u Rijeci dočekuje sa nestrpljenjem.

Svirka počinje u 22:00, a upad je 35kn


Objavljeno 04.10.2013.

Vremeplov

U principu... bend profukcionira na onoj najbitnijoj stvari, a to su svirke.
Stanislav Grdaković (Morso)