Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Nicole Vidak - Stvarna i buntovna

Nicole Vidak - Stvarna i buntovnaNicole Vidak je već kao mala djevojčica pokazala izuzetnu muzikalnost i nadarenost za glazbu i ples. Tijekom odrastanja spremno ulazi u nova saznanja i upija kao spužva sve vezano uz glazbu. Razvija svoje glazbene sposobnosti i u svim aktivnostima postiže značajne rezultate. Pokazuje iznimnu vještinu, kako u interpretativnom smislu, tako i u pisanju i izvođenju vlastitih skladbi u kojima se vidi njen osebujan izraz i zrelost.

Nicole je sa svojih 16. godina prava teenagerica. Privržena prijateljima, voli izlaske, društvo, zaljubljena je u život. Razumna je, osjećajna, otvorena, iskrena i skromna. Vedrog je, pomalo sanjivog duha, uvijek spremna za drugog i ta koja prva ide u susret ljudima s osmjehom i lijepom riječju. Istodobno je osjetljiva na nepravdu, nepoštenje, revoltirana na socijalne naprilike u svijetu.

Buntovna koliko priliči toj dobi. Ako je koja situacija ili već postojeći tekst u određenom trenutku pogodi, eto prilike, i već nastaje nova pjesma. Pohađa glazbenu školu, svira klavir, gitaru i bubnjeve. Izuzetno je talentirana i karakterna osoba,koja neprestano širi svoje glazbene horizonte.Često sjeda za klavir i zabavlja društvo upuštajući se u blues improvizacije koje joj dolaze sasvim spontano. Sklada pjesme koje izvodi sama ili u pratnji kolegica, ne zaustavljajući se na jednom glasu, već traži ljepotu višeglasja.

Glazbu voli iznad svega i glazba je već danas cijeli njen život kojemu se posvećuje s ljubavlju, žarom I predanošću, istražujući detalje koje bi je dovele perfekcionizmu U njoj buja nepresušan izvor originalnih ideja, ali svjesna je da treba puno i stalno raditi kako bi svoju unutrašnju glazbu pretočila u nešto opipljivo,a i zarazno za vanjski svijet.

Pjesma ”Stvarna ja” nastala je prije dvije godine nakon svađe s bendom,u kojem je iskreno uživala, ali biti najmlađa i biti cura nije uvijek prednost. Osjećaj ne pripadnosti se jednostavno dogodio.”Trgla sam se,rekla što mislim, zalupila vratima, i napokon slobodna, uzela gitaru u ruke ,a riječi i glazba samo se potekle.” 2011. godine upisuje kreativni program ”Od. txt do .mp3”, u sklopu škole modernog pjevanja i sviranja Studio Maraton iz Rijeke, gdje se razvija i kao kantautor. Ovim singlom kreće u pohode na glazbenu scenu, za početak manjim koracima, a veliki tek slijede.

Pjesma je snimljena u tonskom Studiju Maraton, a aranžman potpisuju Olja Dešić i Žanil Tataj Žak.

Objavljeno 23.10.2012.

Vremeplov

Ne trebam drogu da bi učinio svoj život tragičnim.
Eddie Wedder (Pearl Jam)