Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Noć skandinavske glazbe u Palachu

Noć skandinavske glazbe u PalachuZa otvaranje nove sezone u OKC Palach, Udruga Ri Rock pozdravit će se od ljeta i osvježiti riječku metal scenu specijalnim partyjem hladnih zemalja.

Tako će 14.09.2019. ugostiti poznati beogradski DJ trojac koji od 2007. puni klubove odabirom žestokih i tmurnih nota pod nazivom Scandinavia Night.

Večer će uvećati i gostovanje Hrvatskog kluba bradonja Viking Beard Club Croatia kroz nagradne igre i učlanjenje novih članova, a sve to u dočeku hladnijeg vremena i pozdravljanju tematike ledenih zemalja sjevera.

Viking Beard Club Croatia osnovan je krajem 2017. godine kao Hrvatska podružnica „Drakkar“ međunarodnog kluba bradonja u želji da se ujedine brade svijeta. U manje od godinu dana klub je brojao više od 400 članova diljem svijeta te je Hrvatski Drakkar prvi organizirao druženje i upoznavanje članova.

Međutim, zbog drugačijih vizija Hrvatski se Drakkar sredinom 2018. odvaja od ostatka kluba i pridodaje si naziv Berserker. Danas klub broji 30.-ak članova i redovito organizira druženja na državnoj i lokalnoj razini. Njihovo gostovanje upriličit će inicijacijom novih članova u klub gdje pozivaju sve bradonje da se na samom eventu prijave za članstvo u klubu.

Posjetitelje ove ledene večeri zagrijat će opasno dobre nagradne igre među kojima je i igra s vodkom pod nazivom Ruski Rulet, a prve posjetitelje na ulazu će dočekati članovi Viking Beard kluba sa specijalnom nagradnom igrom.

Tako su posjetitelji u mogućnosti osvojiti neke od izuzetno bogatih nagrada:
Ručno rađena vikinška ratna sjekira - poklon kapetana Viking Beard kluba
Ručno rađeni vikinški rog za piće - Poklon Viking beard kluba
Majice Viking Beard Club & Scandinavia Night - poklon Viking Beard kluba
Ulje i sapun za bradu - poklon Viking Beard kluba
Ulaznice za koncert benda Old Night & Asheraah poklon Distune Promotiona
Majice Dark Circle Fest + ostali merch
Majice Ri Rock Fest

Uz odličnu glazbenu pozadinu, popularnu tematiku Skandinavije i njenih vikinga te druženja istomišljenika, Udruga Ri Rock prodrmat će ponovno scenu drugačijim metal notama uz cijenu ulaza od 15kn.

Objavljeno 11.09.2019.

Vremeplov

Dopuštanje pozitivnog iskazivanja mladenačke, često buntovne i nerazborite energije koja dolazi iz ovakvih prostora može u jednom trenutku dati najljepše trenutke tim mladim ljudima, a u isto vrijeme usmjeriti i sam tijek njihovih života. O istim tim ljudima u nekoj mjeri ovisi i budućnost ovog grada.
Damir Čargonja Čarli, intervju za RiRock.com