Top singlovi

  1. David Bowie - The Stars (Are Out Tonight)
  2. Depeche Mode -Soothe My Soul
  3. Zaz - On Ira
  4. Mark Knopfler - Privateering
  5. My Buddy Moose - Shine! Shine! Shine!
  6. Muse - Panic Station
  7. Queens Of The Stone Age - I Appear Missing
  8. Lana Del Ray - Young And Beautiful
  9. Thirty Seconds To Mars - Up In The Air
  10. Bullet For My Valentine - P.O.W.

Top album

David Bowie – The Next Day

dvd preporuka

Iron Maiden - "Maiden England Tour"

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Noći Otvorene Probe

Noći Otvorene Probe Vrijedni bendovi Riječke alternativne scene svoje prve korake često naprave u prostorijama Udruge Ri Rock pod nazivom Music Box koji se već dugi niz godina nalazi glazbenicima na raspolaganju za probe na adresi Delta 5.

8. i 9. Rujna. 2017. građanima Rijeke pružit će se jedinstvena prilika da sudjeluju u ”Noćima Otvorene Probe”. Na ovoj večeri se neće održati nastupi bendova već javne probe koje će održati bendovi koji zvučno ispunjavaju i notama tresu zidove prostorija Udruge Ri Rock no ovog puta na otvorenom ispred samog Music Boxa.

Dvanaest bendova ukopčat će svoje gitare, naštimati bubnjeve te griješiti, ponavljati pjesme i vježbati, ali svakako i dobro zabaviti sve posjetitelje. Uz klopicu i cugicu pridružite se bendovima i u opuštenoj atmosferi pogledajte kako to izgleda kada bendovi sjednu na probu i puste “kreativi na volju”.

Kao posebni gosti ovog događaja nastupit će njemački bend Gram koji će ipak odraditi pravi koncert, a sviraju žestoki hard-core punk.

Petak: 08.09.2017.
1. 20h - Bansi / Nelaay
2. 21h - Uma Thurman
3. 22h - Silk Milk
4. 23h - Krešo i Kisele Kiše
5. 24h - GRAM ( GOSTI ) Munich-HC Punk
6. 01h - Neglected

Subota: 09.09.2017.
1. 20h - Tvoja Stara
2. 21h - Longhare
3. 22h - Lost Lucid
4. 23h - Accidental One (Gosti)
5. 00h - Speedclaw
6. 01h - Exa

Uz besplatan ulaz, vrata ovog zaista posebnog događaja otvorit će se u 19h, a prije, tokom i nakon probi zvučno će vas na deckovima milovati Radio Roža.

Upozorenje: Ovaj događaj nije koncert nego probe bendova. Dakle, naglašavamo da su moguće neke od sljedećih neočekivanih situacija: ponavljanja iste pjesme ili odlomaka, prekidanje pjesme u pola, falšanja, grešaka i sličnih stvari koje se događaju na probama, a vrlo vjerojatno će te biti i u mogućnosti čuti pjesme koje još do sada nikad nisu javno odsvirane i koje bendovi planiraju iznijeti u javnost na nekim od svojih budućih koncerata.

Kako je bilo na ”Danu otvorene Probe” prije dvije godine pogledajte ovdje.

Ako želite vidjeti kako izgledaju probe bendova i uz to udahnuti malo svježeg zraka te prošetati onda se ovaj vikend zaputite ponovno na Deltu i posjetite Music Box.

Za sve zainteresirane glazbenike i bendove koji žele imati probe u prostorijama udruge predlažemo da se jave i pogledaju info na sljedećem linku

Objavljeno 23.08.2017.

Vremeplov

Muzika je ljepota, potraga za lijepim, potraga za duhovnom hranom...
Vlatko Stefanovski