Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

NORD nastupa u KSET-u

NORD nastupa u KSET-uZagrebačka promocija prvog albuma ”Play Restart” riječkog alter rock sastava Nord bit će održana 05.10. u KSET-u.

Na koncertu će nastupiti i Diyala & DJ Yesh te Barbara Munjas iz grupe Barbari. Grupu Nord osnovanu 2013. godine čine Mihael Prosen na poziciji vokala i bass gitare, Tino Margan na bubnjevima, te gitaristički duo Vedran Vučković i Ivan Jović, pojačanje, koje je Nord pronašao u Puli.

Album ”Play Restart” objavljen je u travnju pod okriljem Geenger Recordsa. Osim u Lijepoj Našoj, Nord je nastupao i u Rumunjskoj, Srbiji i BiH, gdje je pobijedio na banjalučkom Demofestu.

Do sada su kroz videospotove predstavili 4 singla, a cijeli album i nekoliko novih pjesama predstavit će na zagrebačkom nastupu za koji spremaju i poseban vizualno svjetlosni doživljaj.

Objavljeno 18.09.2017.

Vremeplov

Kad kažem ”Ri-rock”, ne mislim samo na glazbeni izričaj riječke scene osamdesetih (Termiti, Paraf, Let 2-3, Laufer, Grad, Grč, Fit... ), nego i na sve ono što je tomu prethodilo, išlo uz to i slijedilo. Mislim na hrpu jednokratnih bandova koji su vježbali u garažama i šupama od Kraljevice do Mošćenićke Drage i opijali se jeftinim vinom na nekom od lokalnih ”jogova”, mislim također na večernja okupljanja na Kontu i život oko Palacha. Mislim na iskrene i naivne mladenačke snove o demo-snimkama, albumima, samostalnim koncertima, svjetskim turnejama.
Bekim Sejranović, književnik