Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

NORD premijerno u Uljaniku!

NORD premijerno u Uljaniku!U pulskom Uljaniku organizira se Roštiljarka 18.03.2016. s početkom u 21:00. na kojoj će između ostalih nastupiti i riječka skupina NORD.

NORD postoji od kraja 2014.g. a sastavljeni su od vrlo šarene ekipe riječkih glazbenika. Utjecaji koji ih inspiriraju su jednako šareni, pa tako kao glazbene uzore koji ih vode u stvaranju glazbe spominju Faith No More i Tool, preko Pink Floyda i David Bowiea pa sve do QOTSA i Depeche Modea.

Najpoznatiji su po tome što su 2015. g (u svom tek 4. nastupu!) pomeli konkurenciju na velikom i renomiranom Jelen Demo Festu u Banjaluci te od čak 460 bendova prijavljenih iz cijele ex Yu regije osvojili prvo mjesto! Prva nagrada bendu je omogućila snimanje i produkciju albuma u studiju po njihovom izboru, kao i produkciju video spota za pjesmu koju sami odaberu. Bend je uspio ”uhvatiti” i još jednu vrijednu nagradu - priznanje „Plavi bas“ i bas gitaru plave boje, koja se dodjeljuje u sjećanje na preminulog Igora Kašikovića Kaleta, osvojio je Mihael Prosen, frontmen riječkog Norda.

Inače Nord snima u riječkom studiju G.I.S. gdje su u suradnji sa producentom Matejom Zecom već snimili 5 pjesama, a ostatak albuma kreću snimati u travnju ove godine. Izlazak prvijenca planira se za rujan 2016. dok će sam album već biti predstavljen u srpnju na završnoj večeri ovogodišnjeg JelenDemo Festa gdje će NORD nastupiti uživo kao gosti festivala.

Nastupaju:
DARK OMEN (PULA)
DROPTHEHAMMER (PULA)
BRIJATORI PIZDERE (PULA)
NORD (RIJEKA)
KREMATORIUM (RIJEKA)
HELLCATS (LJUBLJANA)
COLD MIRROR (POREČ)

Objavljeno 01.03.2016.

Vremeplov

Čovjek određuje kvalitetu prema nekom svom afinitetu.
Cane (Partibrejkersi) intervju za RiRock.com