Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

NORD premijerno u Uljaniku!

NORD premijerno u Uljaniku!U pulskom Uljaniku organizira se Roštiljarka 18.03.2016. s početkom u 21:00. na kojoj će između ostalih nastupiti i riječka skupina NORD.

NORD postoji od kraja 2014.g. a sastavljeni su od vrlo šarene ekipe riječkih glazbenika. Utjecaji koji ih inspiriraju su jednako šareni, pa tako kao glazbene uzore koji ih vode u stvaranju glazbe spominju Faith No More i Tool, preko Pink Floyda i David Bowiea pa sve do QOTSA i Depeche Modea.

Najpoznatiji su po tome što su 2015. g (u svom tek 4. nastupu!) pomeli konkurenciju na velikom i renomiranom Jelen Demo Festu u Banjaluci te od čak 460 bendova prijavljenih iz cijele ex Yu regije osvojili prvo mjesto! Prva nagrada bendu je omogućila snimanje i produkciju albuma u studiju po njihovom izboru, kao i produkciju video spota za pjesmu koju sami odaberu. Bend je uspio ”uhvatiti” i još jednu vrijednu nagradu - priznanje „Plavi bas“ i bas gitaru plave boje, koja se dodjeljuje u sjećanje na preminulog Igora Kašikovića Kaleta, osvojio je Mihael Prosen, frontmen riječkog Norda.

Inače Nord snima u riječkom studiju G.I.S. gdje su u suradnji sa producentom Matejom Zecom već snimili 5 pjesama, a ostatak albuma kreću snimati u travnju ove godine. Izlazak prvijenca planira se za rujan 2016. dok će sam album već biti predstavljen u srpnju na završnoj večeri ovogodišnjeg JelenDemo Festa gdje će NORD nastupiti uživo kao gosti festivala.

Nastupaju:
DARK OMEN (PULA)
DROPTHEHAMMER (PULA)
BRIJATORI PIZDERE (PULA)
NORD (RIJEKA)
KREMATORIUM (RIJEKA)
HELLCATS (LJUBLJANA)
COLD MIRROR (POREČ)

Objavljeno 01.03.2016.

Vremeplov

Svatko ima svoje male slatke tajne...
Dražen Turina Šajeta