Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Novi album Belana i Fiumensa!

Novi album Belana i Fiumensa!Neno Belan i Fiumens objavljuju novi studijski album naziva ’’Sanjaj’’...

Od njihovog posljednjeg albuma ’’Oceana ljubavi’’ prošlo je šest godina, a Belan i na novom studijskom izdanju ostaje vjeran ljubavnoj tematici i njeguje pozitivan sanjarski pristup.

Na albumu ”Sanjaj” se nalaze i poznati hitovi poput ’’Ulicama grada (Pjesma sreće)’’ s Ljetnim kinom, ’’Tvoj glas’’, duet s Majom Posavec, ’’Jer je pjesma dio nas’’ sa Zagrebačkog festivala 2015., ’’Anđela, anđele’’ u kojoj surađuje s riječkim gitarističkim virtuozom Halom, ’’Nedir nad morem plavim’’, jedna od rijetkih pjesama koju Belan ne potpisuje autorski te posljednji singl ’’Sanjaj!’’ iz dječjeg mjuzikla ’’Čarobnjak iz Oza’’.

Ove je godine poseban uspjeh doživio dječji mjuzikl ”Matilda” za koji je Belan napisao glazbu, iz kojeg se na albumu se našla pjesma ’’Čaroban je dječji svijet’’ u kojoj gostuje dječji zbor iz mjuzikla. Na albumu se nalazi i pjesma ’’S Mure na more Jadransko’’ koju izvodi s Vladom Kreslinom.

Kao posebnu ekskluzivu, novi album donosi i jednu do sada neobjavljenu snimku, live duet s Josipom Lisac u izvedbi Belanovog klasika ’’Vino noći’’, kojeg su izveli na za Valentinovo 2016. u Domu sportova.

Produkciju albuma uz Belana, potpisuju Srđan Sekulović Skansi i Igor Ivanović, a grafički dizajn Marko Nemec.

Objavljeno 30.12.2016.

Vremeplov

Još živimo u dosta divljoj varijanti kapitalizma, a potražnja za kulturom, bila ona popularna ili visoka, nije tolika niti će ikada biti kao za pivom i nogometom... Kulturnjaci vole da ih se tretira kao zaštićenu vrstu i ne žele shvatiti da je na kraju dana njihov izričaj, bez obzira na granu kulture, samo još jedan proizvod na tržištu, i potrebno je vraški se potruditi da bi svoju zamisao ili djelo podijelili sa svijetom.
Ivan Šarar, riječki menadžer i glazbenik (Let3)