Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Novi Hesusi!

Novi Hesusi!14.02. Valentinovo, dan zaljubljenih. Vi i vaša draga/dragi šetate gradom, i već lagano umorni od silne romantike vraćate se doma da napokon proslavite kako treba. Naravno, palite računalo. Browser. Geenger Records Bandcamp. Novo izdanje! Ako ste bili papak i zaboravili na poklon, zahvalite nam se – pred vama je novi EP Hesus Attora pod nazivom Señorai! Sad imate što raditi cijelu noć...

Nakon duge pripreme i rada oko novog materijala te 6 mjeseci snimanja, Señorai je konačno spreman ugledati svjetlo dana. Malo će vas iznenaditi promjena zvuka i produkcija, te nešto mirniji i umjereniji pristup pjesmama.

Novi EP ponešto je raznovrsniji i što se tiče glazbenih utjecaja. U ovim pjesmama bend se probijao kroz post rock, prog i math core, new wave, etno i ambijentalnu glazbu, i u sve to umiješao svoj zaštitni bizarno-ironičan dadaistički izražaj. Na EP-ju gostuje i Edin Haliti iz Disco’n’actiona na udaraljkama.

Za snimanje je bio zadužen Uroš Vele, koji je snimao i Hesusov prvi album ”Sonic Gastronomy Vol. 1”, a izradu omota potpisuje već ustaljeni dvojac Filip Burburan – Morka (crtež) te Kristijan Vučković (dizajn i fotografija).

Pa, ponovimo još jednom – Señorai kreće u distribuciju 14.02. i to isključivo u obliku digitalnog downloada preko Geenger Records Bandcampa.

S novim izdanjem Hesus Attor kreće i s koncertnom promocijom diljem regije i šire, i jedva vas sve ponovno čekaju vidjeti.

Objavljeno 31.01.2011.

Vremeplov

Uvijek se trudim odgovoriti na pjesmu. Uvijek se bunim protiv teorije.
Mark Knopfler