Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Novi Hesusi!

Novi Hesusi!14.02. Valentinovo, dan zaljubljenih. Vi i vaša draga/dragi šetate gradom, i već lagano umorni od silne romantike vraćate se doma da napokon proslavite kako treba. Naravno, palite računalo. Browser. Geenger Records Bandcamp. Novo izdanje! Ako ste bili papak i zaboravili na poklon, zahvalite nam se – pred vama je novi EP Hesus Attora pod nazivom Señorai! Sad imate što raditi cijelu noć...

Nakon duge pripreme i rada oko novog materijala te 6 mjeseci snimanja, Señorai je konačno spreman ugledati svjetlo dana. Malo će vas iznenaditi promjena zvuka i produkcija, te nešto mirniji i umjereniji pristup pjesmama.

Novi EP ponešto je raznovrsniji i što se tiče glazbenih utjecaja. U ovim pjesmama bend se probijao kroz post rock, prog i math core, new wave, etno i ambijentalnu glazbu, i u sve to umiješao svoj zaštitni bizarno-ironičan dadaistički izražaj. Na EP-ju gostuje i Edin Haliti iz Disco’n’actiona na udaraljkama.

Za snimanje je bio zadužen Uroš Vele, koji je snimao i Hesusov prvi album ”Sonic Gastronomy Vol. 1”, a izradu omota potpisuje već ustaljeni dvojac Filip Burburan – Morka (crtež) te Kristijan Vučković (dizajn i fotografija).

Pa, ponovimo još jednom – Señorai kreće u distribuciju 14.02. i to isključivo u obliku digitalnog downloada preko Geenger Records Bandcampa.

S novim izdanjem Hesus Attor kreće i s koncertnom promocijom diljem regije i šire, i jedva vas sve ponovno čekaju vidjeti.

Objavljeno 31.01.2011.

Vremeplov

Kažu da živim brzim životom. Možda mi se samo sviđa brz način života. Ne bih ga se odrekao za ništa na svijetu. Neće trajati zauvijek, ali uspomene hoće.
Dennis Wilson (The Beach Boys)